Rüyada timsah görmek ne demek? Rüyada timsah yavrusu görmek neye işaret eder?

Rüyada timsah görmenin en genel yorumu düşman sahibi olmaktır. Rüya sahibinin güçlü ve tehlikeli bir düşmanının olduğuna ve bu kişiye karşı dikkatli olması gerektiğine delalet eder. Peki rüyada timsah saldırısına uğramak ne anlama gelir? Rüyada derede timsah görmek…

Rüyada timsah görmek ne demek? Rüyada timsah yavrusu görmek neye işaret eder?
Rüyada timsah görmek ne demek? Rüyada timsah yavrusu görmek neye işaret eder?
GİRİŞ 13.11.2021 20:42 GÜNCELLEME 13.11.2021 20:42

Rüyada timsah görmek, rüya sahibinin sinsi ve güçlü bir düşmanının olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin etrafındaki bu sinsi düşmanlarına karşı gözünün açık olması gerektiğine yorumlanır. Rüyada görülen timsah, rüya sahibinin en zayıf noktasında onu devirmek için bekleyen tehlikeli kimselerin varlığına delalet eder. 

Rüyada Derede Timsah Görmek 

Rüyada derede timsah görmek, rüya sahibine zarar veremeyecek zayıflıkta bir düşmanının olduğuna, bu kişinin rüya sahibinin sürekli kıskandığına ve sürekli sinsice takip ettiğine yorumlanır. Rüyada derenin içinde görülen timsah, bol rızık ve bereket demektir. Rüya sahibini çok çalışması neticesinde bol helal para kazanacağına işaret eder. 

Rüyada Timsah Yavrusu Görmek

Rüyada timsah yavrusu gören kişinin zararsız düşmanlarının olduğuna yorumlanır. Rüyada timsah yavrusu görmek, düşmanlık ve kötülük yapmak için fırsat kollayan kimselerin varlığına işaret eder. Bununla birlikte rüyada timsah yavrusu gören kişinin  düşmanlarını küçümsememesi gerektiğine çünkü bu düşmanların rüya sahibine zarar verebilmek için fırsat gözlediklerine delalet eder. 

Rüyada Timsah Saldırısı Görmek

Rüyada timsah saldırısına maruz kalmak rüya sahibinin uzun süredir farkında olmadığı oyunlara karşı gözünün açılacağına ve kendine geleceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin arkasından çevrilen işlere karşı farkındalık kazanacağına delalet eder. 

Rüyada Timsah Beslemek 

Rüyada timsah beslediğini gören kimsenin çok güvendiği kişilerin ihanetine uğrayacağına işarettir. Rüyada timsah beslediğini gören kişi, çok sevdiği ve değer verdiği insanlar tarafından büyük bir zarar göreceğine ve çok üzüleceğine yorumlanır. 

Rüyada Timsah Isırması

Rüyada timsah tarafından ısırıldığını görmek, rüya sahibinin düşmanlarının tuzağına düşeceğine ve onlar tarafından zarar göreceğine işaret eder. Rüyada timsah ısırması, rüya sahibinin etrafındaki kötü niyetli insanların rüya sahibine zarar vermek için fırsat kolladığına yorumlanır. 

Rüyada Timsah Eti Yemek

Rüyada timsah eti yemek, rüya sahibinin güçlenmesine ve kendine gelmesine işaret eder. Rüya da timsah eti yemek, sanıldığının aksine hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin düşmanlarına karşı güç kazanmasına delalet eder. 

Rüyada Timsahla Boğuşmak

Rüyada timsahla boğuştuğunu gören kimse gerçek hayatında düşmanlarıyla mücadele edeceği anlamına gelir. Rüya sahibinin iş hayatında ve sosyal hayatında kendini ezdirmemek, hakkını yedirmemek için sürekli olarak dikkatli olacağına işaret eder. Rüya sahibinin etrafındaki fırsatçı insanlara karşı sürekli gözünün açık olacağına ve onlarla mücadele edeceğine yorumlanır. 

Rüyada Evde Timsah Görmek

Rüyada evin içinde timsah görmek, rüya sahibinin maddi manevi sıkıntı içinde olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin düşmanlarının çok yakınına kadar gelerek rüya sahibine zarar verebileceğine yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Timsah Görmek 

Molla Cami: Timsah görmek, polise işarettir. Timsah, hain bir hırsızdır. Zalim ve hain tüccara da işarettir. Timsahın, kendisini denize çekerek boğduğunu gören kimse, bir polisin eline düşer ve polis onun zulüm ederek malını alarak öldürür. 

Nablusi: Timsah görmek, polise delalet eder. Çünkü timsah denizin en şerlisidir. Dost ve düşman ondan emin değildir. Timsah, hain bir hırsızdır. Zalim ve hain tüccara da delalet eder.

Seyyid Süleyman: Timsah; asla güvenilmeyecek gaddar bir düşmanın veya zalim ve inatçı birinin temsilcisidir. Rüyasında eline bir timsah geçtiğini gören, böyle bir adamla arkadaş olur. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi