Erdoğan-Obama görüşmesi bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Obama'nın Nükleer Güvenlik Zirvesi kapsamında bir araya gelmesinin beklendiği bildirildi.

Erdoğan-Obama görüşmesi bekleniyor
Erdoğan-Obama görüşmesi bekleniyor
GİRİŞ 31.03.2016 00:51 GÜNCELLEME 31.03.2016 00:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, iki liderin,  ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi esnasında vakit elverdiği ölçüde ikili görüşme yapacakları belirtildi. 

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan'ın ziyaretinin ikili ziyaret  olmadığına dikkat çekerek, zirvenin uluslararası boyutunu hatırlattı.
 
Erdoğan'ın zirveye Obama'nın davetiyle katıldığı ifade edilerek, zirve  boyunca liderlerin birlikte olacağı, ayrıca vakit elverdiği ölçüde ikili görüşme  yapmalarının beklendiğini kaydedildi.
 
Bu arada Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, bugün yaptığı basın  toplantısında, Başkan Obama'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile zirve kapsamında burada bulunduğu süre içinde bir araya geleceklerini söylemişti.

YORUMLAR 2
  • NİYAZİ KARACA 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım bırakın şu amerikan timsahlarını, gözünün içine baka baka yalan söyleyecekler
    Cevapla
  • Güngör 8 yıl önce Şikayet Et
    bosver ne görüşeceksin. Yada görüşmede,canli yayinda bütün nükleer silahlarin amerikada patlatilmasi gerektiğini söyle. Sonra obamanin suratina bak, gülümse.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!