Çavuşoğlu'ndan Suudi Arabistan'da flaş açıklama

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suudi Arabistan'da Katar krizine yönelik açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 17.06.2017 01:09 GÜNCELLEME 17.06.2017 05:17
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suudi Arabistan'da Katar krizine yönelik açıklamalarda bulundu.

Çavuşoğlu şu sözleri söyledi;

Kral Hadimu'l- Haremeyni Eş-Şerifeyn Katar ilgili düşüncelerini anlattılar. Bizde neticede sorun olabilir bir taraftan bunu belgelendirmek lazım bir taraftan ama sorunu çözmek için önemli bir rol alması gerekiyor. Şu anda bulunduğumuz şartları biraz yumuşatmakta fayda var. Cumhurbaşkanımızın da zaten Krala bir mesajı vardı. Sorunu çözmek için biz de katkı sağlamak için hazırız demişti. Bu görüşmeyle sorun çözüldü mü hayır. Başka ülkeler de var şu an çok karmaşık durumda. Bana göre çok faydalı ve samimi bir görüşme oldu.

YORUMLAR 56
  • 16spor 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ingiliz ve abd keferelerinin güdümünde ki sömürge valilerine ne dersek diyelim bunlar anlamazlar,emirin geldiği yer belli,buralar ancak belki bir gün tekrar feth olunarak HAKKIN düzenine dahil edilir.
    Cevapla
  • cihan 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm yaşananların alayı tezgah.. Üst akıl senaryoyu yazar biz gelişmekte olduğunu sanan ülkelere oynatır.olay bu kadar basit
    Cevapla
  • gerçek ne 6 yıl önce Şikayet Et
    sonuç ne biliyormusun kral salman bir abd uşagı ve sahibinin sözünden çıkmaz böyle birinin bu kutsal topraklara krallık yapması çok acı
    Cevapla
  • düşündürücü 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha dune kadar abd değilmiydi sizi ikiz kulelerin destek ve yardımcısı gösterip milyarlarca paranıza bloke koyan nasıl yanyanasınız ???
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan , Türkiye ' nin yıllarca dost ve müttefik olarak birlikte hareket ettiği ABD'nin egemenliğine kastedince TÜRKİYE'ye düşman olduğu gibi aynı süreci faz farkıyla geriden yaşayacak ve aynı pozisyona düşecek. Türkiye asker milletiyle buna göğüs gerebilir , bu sorunla başedecek. Ama Suudi Arabistanın bu yolun sonunda hiç şansı yok . Yol yakınken Türkiye ile paralel yol ve politika izlwemelerinde kendi gelecekleri için fayda var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...