Kuzey Kore ABD'yi videoyla tehdit etti

Kuzey Kore, ABD’nin hedef alındığı ‘Son Şans’ isimli bir propaganda videosu yayınladı.

GİRİŞ 26.03.2016 22:18 GÜNCELLEME 26.03.2016 22:20
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore’nin propaganda sitesi DPRK tarafından bugün yayınlanan dört dakikalık videoda denizaltından fırlatılan füzelerle gövde gösterisi yapılıyor.

Videonun “en can alıcı” bölümü ise Kuzey Kore’den fırlatılan bir füzenin dünyanın çevresinde gezdikten sora yeryüzüne dönerek Washington’ı vurduğu sahne.

ABD’nin başkentinin vurulduğu sahneden sonra ekranda Korece bir mesaj beliriyor: “Eğer Amerikalı emperyalistler bize doğru bir santim kımıldamaya kalkarsa, onları derhal nükleer silahla vururuz.”

YORUMLAR 118
  • suriye-rusya /abd-ku 8 yıl önce Şikayet Et
    suriye gibi bölünen ülkelerden tek faydalanan israildir. tabi suudi arabia ve iran da var. suriye yi bölmek istediler böldüler.şimdi ise yine kuzey kore abd yi tehdit ediyor.dünyadan kınama almıştı 2 defamı ne almıştı ama kuzey kore hala neden tehdit ediyor anlamıyorum. rusya bile kuzey kore yi uyardı. ama abd nin kılını kıpırdatmayacağı kesin. kıpırdatırsa vuvuruz demşl.
    Cevapla
  • SULTAN SULEYMAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Vururmu vurmazmi hic ilgilenmiyorum insallah birbirlerini yerlerde muslumanlar rahat eder
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bildım bileli aynı hikayeler. tıpkı iran la israil gibi
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    delidir ne yapsa yeridir bu kim oldugunu gösterir bu adam vurur çok tehlikeli oldugu yüzüne bakınca anlaşılıyor bir ülkede bütün halk komutanın yanında olursa o ülke hiç birşeyden korkmaz destegi gören komutan vur emri verir
    Cevapla
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    komedi la.. sanki amerikalılar kendi ahbabı koreliler de sanki ellerinde büyümüş gibi yok adamın hayal gücüymüş, rüyaymış, yok deliymiş. amerikalılar bile birşey diyemiyorken burda amerikayı herşeyin hakimi zanneden bazı saftirikler güldürüyor beni.. amerikanın kendini birşey sanması işte sizin gibi amerikanın filmleriyle dizileriyle propagandalarıyla büyümüş insanlar yüzünden.. amerikaya kimse birşey yapamaz imajı veriliyor. halbuki az bir Mücahid bile Allah'ın izniyle amerikayı fethedebilir, yeter ki Allah yolunda olsunlar..
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    Adem bey,o sizin dediğiniz saftirikler,aslında amerkanın güç kaybettiğini anladılar.Veya en azından amerkaya karşı geliştirilmiş bir çok silahı basında da görüyorlardır. Hala bu davranışlarını devam ettirmelerinin sebebi ise,önceden amerika dünyanın kabadayısıydı bu dönemde ve son günlerde amerikaya en güçlü dediler ya,bir kere böyle demiş bulundular ya,kıvırcak yer arıyorlar şimdi...
    Cevapla
  • mert akgün 8 yıl önce Şikayet Et
    Yani,evet bazıları ABD'yi hala eskisi gibi güçlü görüyor.Neden çok sevdalanmışlar ondan...Komik yani... Osmanlı devletide bir manlar yükseldi 3 kıtaya hakim oldu sona durakladı ve parçalandı.Amerikanın elbette inişi vardır. İnternet demek,silah demek değildir.Silah teknolojisi apayrı bir şeydir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!