Tuma’dan Erdoğan’a Teşekkür

Suriye Geçici Hükümeti eski Başbakanı Dr. Ahmed Tuma, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’a, dünya liderlerinin eşlerine mektup gönderdi.

Tuma’dan Erdoğan’a Teşekkür
Tuma’dan Erdoğan’a Teşekkür
GİRİŞ 27.12.2016 10:26 GÜNCELLEME 27.12.2016 10:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye Geçici Hükümeti eski Başbakanı Dr. Ahmed Tuma, "Suriyeli kadınlar ve çocuklar için tüm dünya kadınlarını harekete geçme" çağrısından dolayı teşekkür etti. 

Yazılı bir açıklama yayınlayan Suriye Geçici Hükümeti eski Başbakanı Dr. Ahmed Tuma, “Çocuklar ağlarsa dünya ağlar. Kadınlar susarsa dünya susar. ‘Çocuklar ağlamasın’, ‘dünya susmasın’ diye Türkiye’den yükselen sese sonsuz teşekkür ederiz.

Sayın Emine Erdoğan hepimizin sesi, hepimizin yüreği olmuştur. Bu sese tüm dünya kadınlarından ses bekliyoruz. Suriye’de on binlerce çocuğumuz ve kadınımız öldürüldü. Yüzbinlerce çocuğumuz yetim ve öksüz, yüzbinlerce kadınımız dul kaldı. Bu zulüm artık son bulsun. Dünya bu zulme son vermek için ayağa kalksın. Dünya ayağa kalkmazsa Suriye’de insanlık ölmeye devam edecek. Biz yeter artık bu savaş diyoruz. Bizim bu çağrımıza, Suriye halkının bu çığlığına sadece Türkiye kulak veriyor. Türkiye bizim gibi savaş değil kalıcı barış istiyor. Bunun için sorumluluk alıyor. Biz tüm insanlığın sorumluluk almasını akan kanın durdurulmasını, açılan yaraların sarılmasını diliyoruz” dedi. 

YORUMLAR 1
  • Ali esmer 7 yıl önce Şikayet Et
    AB yönetimlerinde insan var mı ? Yani, insana has duygu, merhamet var mı ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!