Başbakan Pokemon GO oynarken yakalandı

Norveç meclisinde Pokémon GO bir gelenek haline gelmeye başladı.

Başbakan Pokemon GO oynarken yakalandı
Başbakan Pokemon GO oynarken yakalandı
GİRİŞ 08.04.2017 13:36 GÜNCELLEME 08.04.2017 18:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Perşembe günü Norveç Başbakanı Erna Solberg parlamentoda Pokémon GO oynarken görüntülendi. Oyunun büyük bir hayranı olan Solberg, konuyla ilgili kendisine atılan tweete ise oldukça güldüğünü ifade etti.

Aslında bu Erna Solberg‘in ilk Pokémon macerası değil. Önceden de Slovakya’da resmi bir ziyarette bulunduğu anda mola verip Pokémon avına çıkan başbakan, oyunu oynarken hareket edebilmenin oldukça hoşuna gittiğini ifade etmişti.

Tabi bu durum Norveç parlamentosu için bir ilk değil. Daha önce de Norveç Liberal Parti‘nin sözcüsü Trine Skei Grande‘de de Pokémon Go oynarken görüntülenmişti.

Oyuna kendini fazlasıyla kaptırması eleştirilince buna son veren politikacı, başbakanına ise destek çıktı. Grande Kadınlar aynı anda iki işi birden yapabilir” diyerek Erna Solberg‘e Twitter üzerinden mention gönderdi.

KAYNAK: ONTRAVA
YORUMLAR 5
  • Müslüman kardeş 7 yıl önce Şikayet Et
    Zenginliğin, refahın insanları ne hale getirdiğine güzel bir numune. Avrupa ülkelerinin çöküşü bundan olacak. Şüphesiz, nimet şükür görmezse gider. Bunlarda da öyle bir anlayış olmadığı için, dünyada katledilen Müslümanlara, akılalmaz zulümlere lakayd kalıp keyif çattıkları için parçalanacaklar. Bu, bu dünyanın düsturudur. Sodom ve gomore halkının aşırı zenginliğin verdiği kudurmuşluğun neticesinde helak olup yerle bir olmaları gibi...
    Cevapla
  • selam 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel hosda müslümanlarin hali ortadayken bu isler nasil olacak. milliyetcilik mezhepcilik putlari yikilmadan zor
    Cevapla
  • ruu 7 yıl önce Şikayet Et
    alt tarafı oyun be
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler