Rusya'dan AB’ye yaptırım yanıtı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Moskova'ya karşı yaptırım kararından AB ve Alman hükümetinin tamamen sorumlu olacağını açıkladı.

Rusya'dan AB’ye yaptırım yanıtı
Rusya'dan AB’ye yaptırım yanıtı
GİRİŞ 04.08.2017 21:26 GÜNCELLEME 04.08.2017 21:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AB Alman Siemens şirketinin Rusya'ya sattığı doğalgaz türbinlerinin Kırım'da kullanılmasından dolayı yaptırım uygulama kararı almasından sonra Rusya'dan yanıt geldi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, karardan dolayı derin üzüntü duyulduğunu kararın hem uluslararası hukuk hem de genel olarak uluslararası ilişkilerin ilkeleriyle doğrudan çeliştiğini bildirdi.

BU KARARDAN SORUMLU OLACAKLAR

Açıklamada, “Siemens ve Rusya'da çalışan diğer Alman ve Avrupa şirketlerinin masrafları da dahil olmak üzere, AB ve Alman hükümeti bu karardan tamamen sorumlu olacak" denildi. 

YORUMLAR 3
  • Geri sayım 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık sözlerin bittiği yere hızla yanaşıyoruz...pek yakında kan'a KAN dişe DiŞ çarpışacağız...gazamız mubarek olsun badi.
    Cevapla
  • Mehter 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd basta olmak üzere türkiyeye karşı oan ülkeler toplandı türkşyeyi işgal etmek için anlaştılar rusyayada tarafını seç dediler rusya kabul etmedi ve bizim yanımızda yer aldını düşünüyorum o yüzden önce bize sonra rusyaya karşı yaptırım kararları gelmeye basladı bakalım ben olacak
    Cevapla
  • entepli salman 6 yıl önce Şikayet Et
    AB ve amarika eninde sonunda çökecek buda böyle biline.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi