20 saat aralıksız oyun oynadı, felç geçirdi

Çin'in Jiaxing bölgesindeki bir internet kafede 20 saat boyunca aralıksız oyun oynayan 20'li yaşlarındaki bir adamın belden aşağısı tutmamaya başladı.

20 saat aralıksız oyun oynadı, felç geçirdi
20 saat aralıksız oyun oynadı, felç geçirdi
GİRİŞ 02.02.2018 04:32 GÜNCELLEME 02.02.2018 04:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Oyun çılgınlığı ve bağımlılık Çin’de farklı bir boyuta gelmiş vaziyette. Öyle ki internet kafelerin çok yaygın olması dolayısıyla çok sayıda insan her gün saatlerce oyun oynuyor. Fakat Çin basınında yer alan bir haber internet kafe ve oyun çılgınlığının geldiği noktayı gözler önüne seriyor.

Çin’de yayın yapan haber sitesi qq.com’da yer alan haberde, Zhejiang Bölgesi’ndeki Jiaxing’deki bir internet kafede aralıksız 20 saat boyunca oyun oynayan bir adam tuvalete gitmek isteyince hayatının şokunu yaşadı. Öyle ki 20 saat boyunca aralıksız oturan ve oyun oynayan genç bir anda yere düştü. Ayaklarını hissetmeyen ve yürüyemeyen Çinli’yi arkadaşları omuzlayarak taşıdı. Kamera görüntülerinde de 20’li yaşlarındaki oyun bağımlısı yaşadığı soruna rağmen arkadaşlarına bir uyarıda bulundu: “Lütfen benim oyunumu devam ettirin ve oyunu kaydedin”.

 

 

Olay yerine gelen ilk yarım ekipleri genç adamın ayaklarını hissetmediğini ve yürüyemediğini söylerken, hastanede tedavi sürecinin devam ettiğini duyurdu. Yetkililer henüz genç adamın hangi oyunu oynadığının bilinmediğini söyledi.

YORUMLAR 13
  • 12345 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurtulus islamda
    Cevapla
  • :))) 6 yıl önce Şikayet Et
    Çin malı
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda oturuyorum 24 saat açık kafeler var hatta bazı arkadaşlarım sabahlıyorlar...
    Cevapla
  • cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    hergün 100 lerce kaza oluyor arabalar ortadak kaldırılsın mı hem de avrupa ya milyarlarca euro abdye de milyarlarca dolar gidiyor,
    Cevapla
  • Cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Tehlike...siz oynarken oyunun sizinle oynamaya başlamasıdır...hiç farkına varmadan sizi esir alır... kapatmanız gerektiğini bilirsiniz ama kapatamazsınız... tehlike çanları çalmaya başlamış demektir...ne yapacaksınız. ... hiç beklemeden bilgisayarın kapama düğmesine üç saniye basılı tutun.birden dünyaya dönersiniz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?