Bir ülkede daha felaket! Baraj patladı

Güneydoğu Asya ülkesi Laos'un güneydoğusunda inşaat halindeki bir hidroelektrik santralinin çökmesi sonucu yüzlerce kişinin kaybolduğu açıklandı. Laos Haber Ajansından yapılan açıklamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce kişinin kayıp olduğu duyuruldu.

Bir ülkede daha felaket! Baraj patladı
Bir ülkede daha felaket! Baraj patladı
GİRİŞ 24.07.2018 11:25 GÜNCELLEME 24.07.2018 11:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Güneydoğu Asya ülkesi Laos'un güneydoğusundaki Attapeu bölgesinde yer alan bir hidroelektrik santraline bağlı bir baraj çöktü. 

Fransız haber ajansı AFP, en az 100 kişinin kaybolduğunu bildirirken, insanları tahliye etmek için çok sayıda bot bölgeye gönderildiği kaydedildi.

 

 

6 KÖY SULAR ALTINDA KALDI

Bölgede inşaat halinde olan hidroelektirik barajının çökmesi sonucu 5 milyar metreküp suyun boşaldığı ve 6 köyün sel sularının altında kaldığı belirtildi. 

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Laos Haber Ajansından yapılan açıklamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce kişinin kayıp olduğu duyuruldu.

YORUMLAR 2
  • Ysf 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhafaza Cok tehlikeli
    Cevapla
  • 2023 5 yıl önce Şikayet Et
    Çeşitli Büyük Afetler hızlanarak artacak, Yakın bir zamanda bir ülkede büyük bir deprem veya Volkanik haraketlenme sonucu ülke nüfusunun büyük bir kısmı yok olacak. Ülke içindeki göç sirkülasyonunu en aza indirecek önlemler al. gereksiz göç ve yer gezdirmeleri önle, köye ve kırsala gitmek isteyenleri teşvik et.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak