Türk Büyükelçilik çalışanıyla ilgili yeni gelişme

Dışişleri Bakanlığı kaynakları, Türkiye'nin Meksika'nın başkenti Meksiko Büyükelçiliğinde çalışan ve kayıp olduğu iddia edilen personelin bir süredir işe gelmediğini ancak söz konusu kişinin ailesiyle temas kurduğunu bildirdi.

Türk Büyükelçilik çalışanıyla ilgili yeni gelişme
Türk Büyükelçilik çalışanıyla ilgili yeni gelişme
GİRİŞ 27.07.2018 16:56 GÜNCELLEME 27.07.2018 17:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diplomatik kaynakların AA muhabirine verdiği bilgide, Türkiye'nin Meksiko Büyükelçiliğinde görevli bir memurun bir süredir işe gelmediği ve nerede olduğunun bilinmediği fakat çalışanın ailesiyle temasının olduğu ifade edildi. 


Kaynaklar, "Meksika Büyükelçiliğimizde görevli bir ikinci katip, bir süredir işe gelmemekte ve nerede olduğu bilinmemektedir. Bu süre içinde kendisi ile gerek Meksika Büyükelçiliğimizin gerek Bakanlığımızın temas çabaları sürmüştür." ifadelerini kullandı. 

Bahse konu memurun ailesiyle temasının olduğunu ve kişisel güvenliği açısından Meksika resmi makamlarına durum hakkında bilgi verildiğini belirten kaynaklar, gelişmelerden çalışanın ailesinin düzenli şekilde bilgilendirildiğini kaydetti. 

Meksika basınında, Türkiye'nin Meksiko Büyükelçisi Tahsin Timur Söylemez'in ikinci sekreteri olan 29 yaşındaki Türk vatandaşı kadının kaybolduğu iddiaları yer almıştı. 

 

 

YORUMLAR 8
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeeeee?? Madem bilgi falan geliyor peki nerede bu insan? Kaçırıldı mı? Kaçtı mı? Yetkililerde bilmece gibi açıklama yapmış , yani tatmin etmeyen bir açıklama
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    ya kocaya kaçmıştır yada fetöden dolayı türkiyeden ve elçiliğimizden kaçmıştır..
    Cevapla
  • ALBATROS 5 yıl önce Şikayet Et
    Karaman'ın Koyunu Sonra Çıkar Oyunu.
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    turkiyedeki bir abd çalışanıda kaybolsun meydana çıkar
    Cevapla
  • hüsnücan 5 yıl önce Şikayet Et
    Birileri ...! Canım Ülkemizde terör ve teröre destek vermekten, Vatana ihanetten ve hatta 15 temmuz darbe kalkışmasının ana iletişim müsebbibliğinden tutuklu olan ABD elçilik görevlileri ile sözde rahip brunsona karşılık gözdağı vermek ve pazarlık üstünlüğünü elinde tutmak için yapmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj