Ahmed el-Mismari'den yeni açıklama: Türkler gözaltına alınırsa...

Libya Ulusal Ordusu’nun Sözcüsü General Ahmed el-Mismari, 6 Türk’ün alıkonulduğuna dair bir bilgilerinin olmadığını iddia etti.

GİRİŞ 01.07.2019 09:54 GÜNCELLEME 01.07.2019 10:10
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Libya Ordusu'nun Sözcüsü General Ahmed el-Mismari, General Halife Hafter'e bağlı milislerin 6 Türk vatandaşını alıkoymasıyla ilgili açıklama yaptı. El-Mismari, ''Türklerin alıkonmasından haberimiz yok'' dedi.

 


'TÜRKLER GÖZALTINA ALINIRSA ORDU DUYURUR'

El-Mismari, Libya topraklarında herhangi bir Türk vatandaşın gözaltına alındığı takdirde ordu tarafından zaten duyurulacağını söyledi.

El-Mismari, yaptığı açıklamada ayrıca Türkiye'yi hedef göstererek, ''Biz şu anda teröre ve teröristlere karşı mücadele ediyoruz. Komşu ülkelerden ve Arap Birliği'nden Türkiye tehdidine karşı duruşunu belli etmesini bekliyoruz'' diye konuştu.

 

 

Hafter geçtiğimiz Nisan ayında, Libya hükümetini tanımadığını açıklamış ve silahlı mücadele çağrısında bulunmuştu. Çağrının ardından başkent Tablus'ta yaşanan çatışmalarda bugüne kadar 650'den fazla insan hayatını kaybetti. 

YORUMLAR 93
  • TEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan , BAE, Bahreyn , Mısır, Kuveyt..... ve buna benzer Arap ülkelerinin liderleri müslüman değildir. Müslüman görünümlü Siyonistlere hizmet eden hizmetkarlardır. Bunların Müslümanlıkla uzaktan yakından hiç bir alakaları yoktur.
    Cevapla
  • DEDE 4 yıl önce Şikayet Et
    EYY ARAB AKILSIZLARI ,TÜRKLER MÜSLÜMANDIR AMA SİZLER NASIL MÜSLÜMANSINIZKİ TÜRKLERE DÜŞMANLIK EDERSİNİZ. TÜRKLER kimsenin toprağına malına işgalci olmamıştır iyi bilesiniz.
    Cevapla
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkak kukla
    Cevapla
  • 777 4 yıl önce Şikayet Et
    leyn olum dur bak.süpergenin tersiyle döveriz ha .uslu dur.şımarma abd bizim arkamızda diye
    Cevapla
  • durmuşoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaklaşıyor yaklaşmakta olan içimiz rahat olsun vaktinden önce çiçek açmaz o vakit geldimide Allahtan başka kimse durduramaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı