Kremlin'den Esed açıklaması! Erdoğan ile Putin de...

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Han Şeyhun'un terörizmle istikrarlı mücadelenin sonucunda ele geçirilmesi memnuniyetle karşılanmalı" dedi.

Kremlin'den Esed açıklaması! Erdoğan ile Putin de...
Kremlin'den Esed açıklaması! Erdoğan ile Putin de...
GİRİŞ 22.08.2019 16:27 GÜNCELLEME 22.08.2019 16:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya'nın hava desteğiyle Astana anlaşmalarını ve İdlib mutabakatını çiğneyen Beşşar Esed rejimi güçleri, Han Şeyhun ilçesini hakimiyetine aldı.

 

 

Konu ile alakalı açıklama yapan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Han Şeyhun'un terörizmle istikrarlı mücadelenin sonucunda ele geçirilmesi memnuniyetle karşılanmalı" dedi.

Peskov ayrıca, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir görüşme gerçekleştirebileceğini aktardı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    her görüşme öncesi esad toprak kazanımını artırmış oluyor...biz uzun zamandır suriyede kazanım anlamında geride kaldık....kazanan abd ve rusya görünüyor....
    Cevapla
  • abdullah ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    reise toplantı öncesi suriyede bizde varız demek istiyorlar ....
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    yoruma gerek var mı? rusya hiç bir zaman güvenmedik, güvenmeyeceğiz... biz kendi göbeğimizi kendimiz kesebilecek kudrette olmak zorundayız. müttefiklere değil, kendimiz olmaya ve kendi imkanlarımızla güçlü olmaya mecburuz. tarih ile sabit hakikat budur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar