Koronayı yendi, ilk kez konuştu: Yine paçayı kurtardım

İtalya'nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi yeni tip koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı hastaneden bugün çıktı. Berlusconi kameraların karşısına geçerek, "Büyük memnuniyetle kendime 'Yine paçayı kurtardın' dedim" ifadelerini kullandı.

Koronayı yendi, ilk kez konuştu: Yine paçayı kurtardım
Koronayı yendi, ilk kez konuştu: Yine paçayı kurtardım
GİRİŞ 14.09.2020 13:44 GÜNCELLEME 14.09.2020 13:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni tip koronavirüs dünya genelinde etkisini sürdürürken, geçtiğimiz günlerde salgından etkilenen isimler arasına uluslararası siyasetin yakından tanıdığı bir isim de eklenmişti

 

İtalya'nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi Kovid-19'a yakalanırken, Milano'nun kuzeyindeki Arcore'de bulunan evinde karantinaya girmişti.

Berlusconi hastane önünde açıklamalarda bulundu.

 

Ancak durumu kötüleşen 83 yaşındaki Berlusconi, 4 Eylül'de hastaneye kaldırıldı. Doktor Alberto Zangrillo, Berlusconi'de zatürre başlangıcı olduğunu ve gerekli tüm tedavinin yapılacağını açıkladı.

10 GÜN TEDAVİ GÖRDÜ

Aradan geçen 10 günlük sürede tedaviye olumlu yanıt veren Berlusconi, bugün Milano'daki San Raffaele Hastanesi'nden taburcu oldu. Hastane önünde kameraların karşısına çıkan siyasetçi, yüzleri gülümseten bir açıklamada bulundu.

Berlusconi, "Kendime büyük bir memnuniyetle dedim ki 'Yine paçayı kurtardın.' Her birimiz başkalarına virüs bulaştırma konusunda risk taşıyoruz. Herkese sorumlu davranma konusundaki çağrımı tekrarlıyorum" dedi.

YORUMLAR 3
  • İsm@il 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha 7gun olmadı senı tedavıye almaları.Ne içirdiler sana nasıl bir fitil verdilerde pacayı kurtardın hele anlat da bılelim
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam karizma ya, nerde şimdi böyle lider, bi Reis kaldı işte :)
    Cevapla
  • M.i 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün kurtardın ama birgün kutaramayacak ecele teslim olacaksın onu biliyormusun biliyorsanız kelimei şehadet getir tövbe ette paçayı ozaman kurtar benden sana demesi paça öyle hastalıktan kurtulmak değil Allaha hakkınca kul olabilmekten geçiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri