Dev askeri uçak hava sahasını ihlal etti! Savaş jetleri havalandı

Çin Halk Kurtuluş Ordusu Hava Kuvvetleri’ne ait askeri nakliye uçağı, Tayvan hava sahasına giriş yaptı. Tayvan savaş jetleri ise Çin’e ait askeri uçağı engellemek için havalandı.

Dev askeri uçak hava sahasını ihlal etti! Savaş jetleri havalandı
Dev askeri uçak hava sahasını ihlal etti! Savaş jetleri havalandı
GİRİŞ 02.10.2020 22:58 GÜNCELLEME 02.10.2020 23:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Çin Halk Kurtuluş Ordusu Hava Kuvvetleri’ne (PLAAF) ait Shaanxi Y-8 tipi askeri nakliye uçağı, Tayvan hava sahasına girdi.



Tayvan Savunma Bakanlığı, Çin Cumhuriyeti Hava Kuvvetleri (Tayvan Hava Kuvvetleri) savaş uçaklarının, Çin’e ait askeri uçağı engellediğini duyurdu.

Tayvan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bir Y-8 askeri uçağı Tayvan hava sahasına giriş yaptı. Çin Cumhuriyeti Hava Kuvvetleri savaş uçakları, uçağın faaliyetlerini izlemek üzere havalandı ve hava savunma füzeleri konuşlandırıldı. Ne olursa olsun, ülkemizi korumaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

 

 

YORUMLAR 14
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump iyileşerek sağlam çıkar ise PASİFİK bölgesi yeni savaş alanı olarak tespit edilmiş durumda; kodlarını seçim maratonunda sızdırdı. 1997-1998 döneminde finansal bir kıskaca alınan Japonya gibi ÇİN savaş manevrası YAKIN tehdit ile kıskacına sokulacak. Aslında Rakip iki güç olan RUSYA ve ÇİN bu tehdit nedeniyle çok ilginç bir MÜTTEFİKLİK ilişkisi sergiliyorlar. İhtilaf yaşamadıkları iki ayrı bölgede (PASİFİK ve aslında AVRUPA çatışma bölgesi Akdeniz ve Suriye) Müttefiklik yapıyorlar...
    Cevapla
  • Hyr 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Amerika'da trumpun hastalığı nedeniyle gövde gösterisi yapan güya tüm dünyadaki insanları öldürecek kadar güçlü uçağa misillemeydi. Tüm dünyayı öldürecek kadar güçleri var ama trumpu kurtaracak güçleri yok. Umarım bu nedenle Allah CC turumpun canını almaz. Çünkü o bize biraz daha lazım gibi görünüyor. Diğerleri besbeter.
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl haber çinmi tayvanmı yürüdü....
    Cevapla
  • Türkistan Turan36 3 yıl önce Şikayet Et
    cin laneti ortadan kalkmali
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    O uçaklar üstlerinden habersiz sınıra paralel dahi uçamaz vurulurum korkusundan diye ,ama iş üstlerden emir geldimi sınır ihlali için kelle koltukta girerler maksat amaç karşı ülkenin radarını ve anında vereceği tepkiyi istibaratları öçmek için bu yöntemleri kullanıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!