Dünya devi bankadan flaş uyarı: Aşı olmayan ofise giremez

ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley, çalışanları ve müşterilerinin, Covid'e karşı tam aşıları olmamaları halinde New York ofislerine giremeyeceklerini duyurdu.

Dünya devi bankadan flaş uyarı: Aşı olmayan ofise giremez
Dünya devi bankadan flaş uyarı: Aşı olmayan ofise giremez
GİRİŞ 24.06.2021 20:15 GÜNCELLEME 24.06.2021 20:20

ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley, 1 Temmuz'a kadar aşı doğrulaması yapmayan personeli 12 Temmuz'dan itibaren ofise almayacaklarını duyurdu.

Wall Street devi Morgan Stanley'nin çalışanları ve müşterilerinin, Covid'e karşı tam aşıları olmamaları halinde New York ofislerine girmeleri yasaklayacak.

Karar, Covid ile ilgili diğer kuralların kaldırılmasına izin vermeyi amaçlayan bir hareketle önümüzdeki ay yürürlüğe girecek. Geçen hafta, yatırım bankasının genel müdürü işçileri ofise dönmeye çağırdı.

Ofise çağırma işlemleriyle ilgili şöyle dendi: "12 Temmuz'dan itibaren tüm çalışanların, koşullu işgücünün, müşterilerin ve ziyaretçilerin New York ve Westchester'daki Morgan Stanley binalarına giriş için tam aşılı olduklarını onaylamaları gerekecek."

Morgan Stanley, kurumsal menkul kıymetler ve varlık yönetimi de dahil olmak üzere bazı departmanlarda "yalnızca aşı" olarak adlandırılan çalışma alanlarını zaten uygulamıştı. Bu ayın başlarında, Morgan Stanley CEO'su James Gorman, "New York'ta bir restorana gidebilirsen, ofise gelebilirsin" demişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...