Almanya Yasemin'i arıyor: 8 milyon Euro'yla kayboldu

Almanya’da bir para dağıtım şirketinde çalışan 28 yaşındaki Yasemin Gündoğan, 8 milyon Euro çaldığı gerekçesiyle ülke çapında aranıyor.

Almanya Yasemin'i arıyor: 8 milyon Euro'yla kayboldu
Almanya Yasemin'i arıyor: 8 milyon Euro'yla kayboldu
GİRİŞ 04.07.2021 07:13 GÜNCELLEME 04.07.2021 14:01
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Alman basınına göre Yasemin Gündoğan, Bremen’deki nakit para dağıtım şirketi Loomis’te çalışıyordu. Yasemin’in görevi paketlenmiş banknotları, ATM’lere takılacak para kasetlerine yerleştirmekti.

ÇÖPTEN DOĞRU KAÇIRDI

Ancak Yasemin’in 21 Mayıs’ta, banknotları para kasetleri yerine çantalara yerleştirip, çöp arabasıyla konteynıra çıkardığı, Berlin’de kiralanan ve çalıntı olduğu anlaşılan bir araçla kaçtığı iddia edildi.

Yasemin Gündoğan’ın çalışma arkadaşları dört gün sonra para kasetlerini ATM’ye yerleştirmeye kalktığında boş olduklarını fark etti. Hırsızlığın neden bu kadar geç fark edildiği açıklık kazanmadı.

POLİS YARDIM İSTEDİ

Polis ise önceki gün hırsızlıkla ilgili açıklama yaparak Yasemin Gündoğan’ın bulunması için halktan yardım istedi. Gündoğan ile işbirliği yaptığı şüphesiyle bir kişi yakalanırken soruşturma geniş çaplı sürüyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 26
  • ASABİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Para çoktan pkkya ve dhkpc ulaşmıştır
    Cevapla
  • Tuncay 2 yıl önce Şikayet Et
    Kiz masum belli onu kandirmislardir.
    Cevapla
  • ali.k 2 yıl önce Şikayet Et
    yakalansa bile almanyada 10 yil sonra, oda en geç ,dışardadir.
    Cevapla
  • kasapoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olmuş yani.... kadın sadece para çalmış, ya almanların ülkemizden milyar değerlerindeki teknolojilerimizi, genç beyinlerimizi hatta milli projelerimizin önüne takoz koymalarını ve hatta göçmen sığınmacı çocuk ve bebeklerini çalıp ülkelerinde buharlaştırdıklarına ne demeli. Bir Türk bayan para çalınca yerden yere vuruyorsunuz, Çalan kişi başka milletten olsa ne akıllı ne cesur kızmış helal olsun diye methiyeler dizersiniz. Milliyet üzerinden yorum yapıp ahkam kesenlerin hepsi hem ezik hemde iki yüzlü..
    Cevapla
  • Alı 2 yıl önce Şikayet Et
    Buda Almanya in hırsızı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti