'Bizi, Bayraktar TB2'lerin AliExpress'ten alınan malzemelerle yapıldığına inandırdılar'

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne ait Bayraktar TB2 SİHA'nın, Donbass'ta Rus yanlısı ayrılıkçı güçlere ait topçu bataryasını imha etmesini değerlendiren Rus gazeteci ve Moskova Şehir Meclisi Vekili Andrey Medvedev, ilginç sözler sarf etti.

'Bizi, Bayraktar TB2'lerin AliExpress'ten alınan malzemelerle yapıldığına inandırdılar'
'Bizi, Bayraktar TB2'lerin AliExpress'ten alınan malzemelerle yapıldığına inandırdılar'
GİRİŞ 27.10.2021 07:15 GÜNCELLEME 27.10.2021 13:01
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ukrayna'ya ait Bayraktar TB2 SİHA'lar, Donbass’ta bulunan Granitnoye köyündeki Rus yanlısı ayrılıkçı güçlere ait topçu bataryasını hedef aldı.

Batarya, Bayraktar'dan atılan füze ile imha edildi. Rus yanlısı güçler ise pozisyonlarını bırakarak kaçtı.

Ukrayna, Donbas'ta ilk kez Bayraktar SİHA kullandığını açıkladıUkrayna, Donbas'ta ilk kez Bayraktar SİHA kullandığını açıkladı

"BİZİ BUNA İNANDIRDILAR"

Bunun üzerine açıklamada bulunan Rus gazeteci ve Moskova Şehir Meclisi Milletvekili Andrey Medvedev "Bizi, bu İHA'ların (TB2) makineli tüfekle vurulabileceğine, rolünün abartılmaması gerektiğine ve AliExpress'ten alınmış ucuz malzemelerle yapıldığına inandıran 'uzmanların' fikrini merak ediyorum" dedi.

"APTALLAR SÜRÜSÜ"

Eski Rus paralı asker Vladlen Tatarsky ise "Aptallar sürüsü bitmiyor. 'Askerler hayatta olduğu için Bayraktar TB2 kötüymüş.' O zaman acaba bunu yazanlar füze geldikten sonra gidip o topçu bataryasının başında durabilir mi bakalım?" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 44
  • trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim içimizdeki conilerde bidenin sapindan medet umuyor
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri terörist başının heykelini dikmek istiyor diğeri pek beceremeselerde heykel yapmayı seviyor ortada ittifak falan yok
    Cevapla
  • Sondakika 2 yıl önce Şikayet Et
    Pantsrlara ne oldu Suriye'ye gelen hava sistemlerine ne oldu cufffffff sonmodelmiş gördük Bunlarin abiside geldi akıncı aksungur bide sayısını görseniz huhu Rus ayilari
    Cevapla
  • dr ali 2 yıl önce Şikayet Et
    usa ve natonun kalleslik sag olsun yoksa biz heykel yapmaya devam edecek idik su an kendi silahlarimiz yapiyoruz cok insan ekonomi iyi degil der dogru sebeb erdogan degil pkk iyi parti chp ve yedek partiler o pkk kullaninlan para ve terøre ulkede neler yapilir idi yada akp zorda kalsin diye orman yakan ve onlarin tv karsina gecip devlet nerde demek yerine pkk hainler orman yakilir mi diyemedi yani o kadar cok hain var iken erdogan ne yapsin kisaca ve cark dønuyor chp geldigi zaman yuz yil geriye gitmeye hazir olun belki heykel de ileri gitsek de baska bir sey yapmazlar kafa cek heykel al denecek kisaca dunya da bir cok ulke su an daha zor durumda
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    iha sesini duyduktan sonra 7 saniyeniz var denilmişti. O 7 saniyede personel lağım faresi gibi girecek delik arıyor, karabağ operasyonunda bu görüldü. Burada amaç insan öldürmek değil, silahı imha etmek. Önemli olan radara yakalanmadan, karşı ateşe hedef olmadan işini yapmak. Bayraktar da bunu yapıyor zaten.
    Cevapla
  • misafire cevap 2 yıl önce Şikayet Et
    İHA sesi değil arkadaşım , iha sesi her zaman duyulmaz bulunduğu irtifaya göre değişir. o dediğin 7 saniye değildir 1-2 saniyedir o da gelen füzenin sesi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti