Pentagon'dan yeni UFO görev gücü birliği

ABD Savunma Bakanlığı, ABD Donanması'nın Tanımlanamayan Hava Olayları Görev Gücü'nün halefi olacak, havadaki tanımlanamayan nesneleri tespit etmek için özel bir grup kurulması talimatını verdi.

Pentagon'dan yeni UFO görev gücü birliği
Pentagon'dan yeni UFO görev gücü birliği
GİRİŞ 24.11.2021 15:15 GÜNCELLEME 24.11.2021 15:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pentagon'un açıklamasına göre, yeni görev gücü Havadaki Nesne Tanımlama ve Yönetim Senkronizasyon Grubu (AOIMSG) olarak adlandırıldı.

UFO'LARA KARŞI GÖREV GÜCÜ

AOIMSG, ABD hükümetinin “ Özel Kullanım Hava Sahasında (SUA) ilgi duyulan nesneleri tespit etme, tanımlama ve ilişkilendirme çabalarını koordine edecek.

Nesnelerin uçuş güvenliğine ve ulusal güvenliğe yönelik tehditlerini değerlendirecek.

Görev gücü, istihbarat topluluğu üyeleri, Savunma Bakanlığı uzmanları ve diğer devlet kurumlarından uzmanlardan oluşacak.

Departman, önümüzdeki haftalarda AOIMSG için yönetim, organizasyon yapısı ve yeni birimin kaynakları hakkında ayrıntıları içerecek bir kılavuz sunacak.

 

KAYNAK: TRT HABER
YORUMLAR 1
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    “Uzayda Yaşayanlar Arasında Bizden Daha Gelişmiş Irklar Var Mıdır? YASİN SURESİNİN 81 : “Biz Adem oğullarını, yarattıklarımızın bir çoğundan üstün kıldık” der.Yaratılmışların en üstünü, biz değiliz. Bizden üstünler kimdir? Melekler mi? Hayır, çünkü Şeytan da dâhil bütün melekler, insana secde etmekle emir olundu. Cinler olabilir mi? Hayır, Adem yeryüzüne halife olarak gönderildiğinde, yeryüzünde cinler vardı .Bunlar uzaydadırlar.Uzaylı ırkların arasında bizden daha üstün yaratılışlı ırklardır.YASİN SURESİNİN 81. ayeti uzayda hayat barındıran gezegenler hakkında bize fikir verir.“Gökleri ve yeri yaratan, onların benzerlerini yaratmaya kadir değil midir? Evet, O, yaratan ve bilendir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!