Son dakika: Putin, Ukrayna'ya girin emri verdi!

Son dakika: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Silahlı Kuvvetlerine sözde Donetsk ve Lugansk halk cumhuriyetlerinde barışın korunması talimatını verdi.

Son dakika: Putin, Ukrayna'ya girin emri verdi!
Son dakika: Putin, Ukrayna'ya girin emri verdi!
GİRİŞ 22.02.2022 02:58 GÜNCELLEME 22.02.2022 09:06
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Silahlı Kuvvetlerine sözde Donetsk ve Luhansk halk cumhuriyetlerinde barışın korunması talimatını verdi.
Putin'in, Ukrayna'nın doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçıların sözde yönetimlerinin tanınmasına dair imzaladığı iki ayrı kararname, ülkenin yasal bilgi sisteminde yayınlandı.

Beşer maddeden oluşan kararnamelerde, Putin'in Rusya Silahlı Kuvvetlerine sözde Donetsk ve Luhansk halk cumhuriyetlerinde barışın korunması için faaliyetlerde bulunması talimatını verdiği belirtildi.

Altın, savaş kaygısıyla fena yükseldi!Altın, savaş kaygısıyla fena yükseldi!

Ayrıca, Putin, Rusya Dışişleri Bakanlığına da sözde Donetsk ve Luhansk tarafları ile diplomatik ilişkilerin sağlanması konusunda anlaşmaların yapılması talimatını verdi. Söz konusu kararnamelerin, imzalandığı tarihte yürürlüğe girdiği kaydedildi.

Son dakika: Putin'den çok kritik Ukrayna açıklaması!Son dakika: Putin'den çok kritik Ukrayna açıklaması!

PUTİN, UKRAYNA'DAKİ RUS YANLISI AYRILIKÇILARIN YÖNETİMLERİNİ TANIMIŞTI

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçıların sözde yönetimlerinin tanınmasına dair kararnameyi imzalamıştı.

Rusya Parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması, 15 Şubat'ta Ukrayna'nın doğusundaki Rusya yanlısı ayrılıkçıların kurduğu sözde yönetimlerin tanınması için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çağrıda bulunulmasına yönelik kararı kabul etmiş, kararı Kremlin'e göndermişti.

Ukrayna'nın doğusunda 2014'te Kiev yönetimine rağmen Rusya yanlısı ayrılıkçılar Ukrayna topraklarında Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti isminde iki ayrı sözde yönetim oluşturmuştu.

YORUMLAR 68
  • senol 2 yıl önce Şikayet Et
    6 filo istanbula geldiginde kible yapip namaz kilanlar.hala aynisiniz.hic birsey ogrenememissiniz..abd rusya cin avrupa veya araplar bizim dostumuz falan degil artik ogrenin.
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere , ABD ve Rusya tıpkı 1.Dünya Savaşındaki gibi ortaklar . Bizi mahvetmek hedefleri .Büyük güçler birbiriyle asla savaşmazlar , bundan önce de savaştıklarını görmedim.
    Cevapla
  • Konyalı Yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk hedef atlantik okyanusu HUCUMMMMMMMMMMM
    Cevapla
  • Karsli taksici 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakiyorum sasiriyorum kimse tarihi okumamis uzucu. Bizim en cok savastigimiz ulke rusya bu ne rus sevdasi okuyun ogrenin yorum yazin yazik cok yazik
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    abd dostumuzmu avrupa dostumuzmu
    Cevapla
  • Misafir0815 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir Felaket, Vatanim icin kötü durum. Rusyada cikan Savas bizi de etkiler, REIS, Putin e yardim et. ABD girmesin Karadenize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi