ABD'den Ukrayna'daki vatandaşlarına uyarı: Sığınağa gidin!

ABD'nin Ukrayna Büyükelçiliği, ABD vatandaşlarını "koşulların bir anda kötüleşebileceği" konusunda uyardı ve ülkedeki ABD vatandaşlarına en yakın sığınakları bulmaları yönünde çağrıda bulundu.

GİRİŞ 26.02.2022 07:50 GÜNCELLEME 26.02.2022 07:50
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Rusya, Ukrayna'ya düzenlediği saldırılara aralıksız devam ederken ABD'nin Ukrayna Büyükelçiliği'nden, ülkedeki ABD vatandaşlarının sığınak bulmaları yönünde açıklama geldi.

ABD'nin Ukrayna Büyükelçiliği sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Ukrayna'da "koşulların bir anda kötüleşebileceği" konusunda uyarıda bulunarak, ülkedeki ABD vatandaşlarına en yakın sığınakları bulmaları yönünde çağrıda bulundu.

Büyükelçilik yaptığı açıklamada, "Ukrayna genelinde güvenlik durumu son derece değişken olmaya devam ediyor ve koşullar bir anda kötüleşebilir. ABD vatandaşları uyanık kalmalı ve en yakın sığınağın veya korunaklı alanının yerini bilmelidir" dedi.

'ABD, Zelenskiy'e tahliye teklifinde bulundu'"ABD, Zelenskiy'e tahliye teklifinde bulundu"

Rusya'nın Ukrayna işgali üçüncü gününde: Kiev'de ağır bombardımanRusya'nın Ukrayna işgali üçüncü gününde: Kiev'de ağır bombardıman

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    abd ancak konuşuyor. Yok saldırın yok sığnağa gidin.. bi rahat dur yanki
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Verin ukraanya biraz silah rüyayı geri göndersinler
    Cevapla
  • Ayân 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve AB yaptıkları muhabirlik. Zaten bunlara güvenen de tarihte hep açıkta kalmıştır.
    Cevapla
  • Ilhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Realist olmak gerek artık, bu 3.dünya savaşıdır, Türkiye haricinde her ülke tarafını seçti, Türkiye rengini belli edince savaş bütün dünyaya yayılacak, Rusya Çin Kuzey Kore Belarus Hindistan Çeçenistan Kazakistan// vs// AB - ABD Arap ülkeleri ve afrikanın batı sömürüsü kalmayı seçmiş kabile devletleri. Türkiye herzaman ki gibi kilit fakat NATO üyesi olmasından dolayı çok fazla seçeneğide yok. Nato veya Abd boğazdan Rusyaya karşı bir tek gemi geçirse Türkiye Rusya arasında da kıvılcım çıkar, Rus deniz kuvvetleri müttefik avrupaya karşı bir nükleer denizaltı yı boğazdan geçirse üyesi olduğumuz NATO ve abd bizi dışlayıp savaşa iter.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi menfaatiniz için yakmadığınız ülke kalmadı. Sizde yanın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
KDV hilesiyle büyük soygun