Daha kötü günler geliyor, Kiev muharebesi uzun ve kanlı olacak

ABD'li senatörler, askeri açıdan Ukrayna'yı daha kötü günlerin beklediğini belirterek, "Kiev muharebesi uzun ve kanlı olacak" dedi.

GİRİŞ 01.03.2022 07:49 GÜNCELLEME 01.03.2022 07:50
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, "Askeri açıdan Ukrayna'yı daha kötü günler bekliyor" dedi.

CNN Internatıonal'a konuşan ve adını paylaşmak istemeyen bir siyasetçi de önümüzdeki günlerde yaşanması beklenen olayların "son derece endişe verici" olduğunu söyledi.

Lindsey Graham (solda) Chris Murphy (sağda)

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Demokrat Senatör Chris Murphy de "Kiev muharebesi uzun ve kanlı olacak" dedi. Murphy Batı ülkelerinin üst düzey Rus yönetici ve oligarklarının varlıklarını dondurmakla yetinmeyip bunlara el koyması gerektiğini belirtti, bunun Putin ve yakın çevresinin beklediğinden öte bir adım olacağını savundu.

YORUMLAR 49
  • memet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyeyim dünyada güç kimdeyse namussuz odur.
    Cevapla
  • mehmet emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Zelensky yahudi ve Kureselcilerin adami ve tepe tepe kullaniyorlar ,Ukranyayi savasa soktu olan halka olacak... YALNIZ BIR SEYIN FARKINDA OLMAMIZ LAZIM KI BU OLAYLAR DA KURESELCILERIN PLANDEMI DEN SONRA ORTAYA KOYDUKLARI TIYATRONUN IKINCI PERDESIDIR ,SIMDI DE 3. DUNYA SAVASI TEHLIKESI VAR ALGISI ILE INSANLIGA DAHA FAZLA TEDIRGENLIK, KORKU VE AKABINDE DE EKONOMIK KRIZLER,YIYECEK,ENERJI KISITLAMALARI HATTA BELKI DE INTERNET KISITLAMALARI GETIRECEKLERDIR ... HEP SOYLEDIM VE YINE SOYLUYORUM ESAS HEDEF TURKIYEMIZDIR,TURKIYEMIZIN ENGELLENMESIDIR,SAVUNMA SANAYIMIZI MUMKUN MERTEBE GUCLENDIRIP,HER AN HERSEYE HAZIR VE UYANIK OLMALIYIZ,,,,ALLAH[CC] YARDIMCIMIZ OLSUN,AMIN....
    Cevapla
  • Tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    Amacınız ne ulan sizin,yok uzun ve kanlı geçecekmiş falan..!
    Cevapla
  • Rauf 2 yıl önce Şikayet Et
    2 taraftan biri, hızlı bir başarı elde ederse, sıradaki hedef Türkiyedir.. Allah mazlumları korusun. Ancak, bu iş ne kadar uzun sürer ve her iki taraf ne kadar çok yıpranırsa, bu işlerin kolay olmadığı ortaya çıkar ve bize saldırmaya cesaret edemezler.. Ukraynayı yok sayan yayılmacı Rusya ve Yahudi siyonist Zelenski üzerinden Ukraynayı tepişme alanı yapan batı.
    Cevapla
  • ökkeş 2 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç yıl önce Hendek operasyonunda Diyarbakır Sur da 860 mehmetciği şehit eden futbol toplarına bebek arabalarına c4 koyan Rus askerleri şimdi belasını buldu.
    Cevapla
  • …. 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bin beter etsin hepsini. Döktükleri masum kanda boğulsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor