CNN'den Rusya iddiası: 1.000 paralı asker yolda, Ukrayna şehirleri yok edilecek

Amerikan CNN televizyonu, Rusya'nın kısa bir süre içinde Ukrayna'ya, 1.000'e yakın yeni paralı asker göndereceğini duyurdu. CNN ayrıca, Putin'in savaş stratejisini değiştirdiğini, artık daha fazla şehir merkezlerini vuracağını belirtti.

GİRİŞ 05.03.2022 08:47 GÜNCELLEME 07.03.2022 05:41
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Amerikan CNN televizyonu, Rusya'nın Ukrayna işgali devam ederken, ABD'li ve Avrupa'lı istihbarat yetkililerine dayandırdığı önemli bir haber yayımladı.

1.000'E YAKIN YENİ PARALI ASKER UKRAYNA'YA GİRECEK

Haberde, Ukrayna'ya getirilen mevcut paralı askerlerin, Kiev'in direnişi karşısında "kötü performans" sergilediği, işgal başladığından beri yaklaşık 200 paralı askerin öldürüldüğü belirtildi.

Bu sebepten dolayı Moskova'nın, daha fazla paralı askeri (1.000 kadar) Ukrayna savaşına dahil etmeye hazırlandığı ifade edildi.

MORALİ DÜŞEN RUS ASKERLERİNE TAZE KAN OLACAKLAR

Habere göre çoğu Rus birliği; son birkaç gündür büyük ölçüde duraksayan Kiev'in kuzeyindeki devasa konvoy da dahil olmak üzere, savaş alanında ciddi sorunlar yaşıyor.

Rusya'nın bu hamleyle, kuvvetlerine taze kan katarak güçlendireceği aktarıldı.

RUSYA VURUŞ GÜCÜNÜ DAHA DA ARTIRACAK

CNN'e bu bilgileri veren ABD ve Avrupalı yetkililer, Zelenskiy'nin Rusya'ya karşı meydan okuyan açıklamalarıyla direnişi artırması sebebiyle, Rusya'nın vuruş gücünü yükseltmesini öngördüklerini belirtti.

Avrupalı istihbarat yetkilisi, Rusya'nın ağır silahlar kullanarak, şehirleri teslim almak için bomba yağdırmaya hazır göründüğünü ve bunun çok ciddi sivil kayıplara yol açmasını beklediklerini söyledi.

Öncesi ve Sonrası: Rusya'nın ağır silahlarla saldırdığı Harkov kentinden bir kare

PUTIN ARTIK DAHA FAZLA ŞEHİR MERKEZLERİNİ VURMAYA BAŞLAYACAK

Askeri uzmanlar da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in istediği hızlı zaferi elde edememesi ve Rus ordusunun Ukrayna genelinde sert ve kararlı bir direnişle karşılaşmasının ardından, Moskova'nın savaş stratejisinde değişikliğe gittiğini, askeri hedeflerden sivil hedeflere doğru bir kayma olduğunu ve saldırıların artık daha fazla şehir merkezlerine odaklandığı görüşünde birleşti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 33
  • cem 2 yıl önce Şikayet Et
    asıl soru, bu amerika bu bilgileri nerden alıyor? anlaşılan danışıklı dövüş...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD sormak lazım senin ve Rusyanın Paralı askerlerin Suriyede Pkk ve pyd ırakta Tunus da çirit atarken niye sesin çıkmıyordu
    Cevapla
  • rofar 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben devlet lideri olsam ABD nin kıyamet uçağı tarzı yerine kıyamet nükleer denizaltısı yapar denizaltının dayanabildiği en derin yere denizaltıyı oturtur sessis konumda ülkeyi oradan çıkmadan üç ay veya beş ay yönetirdim.
    Cevapla
  • Sınır 2 yıl önce Şikayet Et
    Yukardan atılan bir bomba işini bitirir
    Cevapla
  • Kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerika yıllardır bize karşı teröristlerini kullanıyor. Rusya’da kullanacak yani gelecekte suikastler tüm dünya için hazır. Geleceğin 100 yılı maşalara teröristlere ait olacak
    Cevapla
  • Turancılar 2 yıl önce Şikayet Et
    1000 kişiyle savaş kazanılıyorsa, bu kadar araca ve askere ne gerek vardı
    Cevapla
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kişi dünyaya bütün mahlukata galip geliyorsa ki Allah dilerse olur. Bundada Allah dilerse bin asker değil. Yarım asker galip getirebilir Allah. Allah tek müslümana bakmıyor bütün mahlukatın karıncaların hatta mikro düzeyde yaşayan mahlukatın savaşınada hükmediyor..o Allah ki sizin görmediğinizi görür işitir ve gereğini yapar.mal mülk para veya 5 vakit namazlının, namazsızın hepsinin rabbi Allahıdır...!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi