Rusya için askeri muhbirlik yapan milletvekili suçüstü yakalandı

Ukrayna'da Rus yanlısı Hayat İçin Muhalefet Partisi milletvekili Nestor Şufriç, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin konuşlandırıldığı yerleri görüntülerken yakalandı. Yanında 2 hafif makineli tüfek ve 3 tabanca bulundu.

GİRİŞ 05.03.2022 06:11 GÜNCELLEME 05.03.2022 09:04
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminde 10 gün geride kaldı. Rus güçleri, ülkenin birçok noktasını kuşatarak hava saldırıları düzenliyor. Yüzlerce sivil kaybın yaşandığı Ukrayna'da, ateşkes için görüşmeler sürüyor.

Ukrayna ordusu cephede Rus saldırılarına karşı direnirken, Ukrayna Parlamentosu Üyesi Nestor Şufriç'in Rusya'ya muhbirlik yaptığı öğrenidli.

UKRAYNALI POLİTİKACI MUHBİRLİK YAPARKEN YAKALANDI

Rusya yanlısı olarak da bilinen Şufriç, Ukrayna askerlerinin pozisyonlarını fotoğrafladığı ve Rusya’ya gönderdiği sırada yakalanarak gözaltına alındı.

Şufriç'in gözlerinin bantlandığı görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

ÜSTÜNDEN CEPHANELİK ÇIKTI

Ukrayna birliklerinin konuşlandırıldığı yerleri görüntülerken yakalanana Sufriç'in yanında 2 hafif makineli tüfek ve 3 tabanca bulundu. Bunların yanında Sufriç'in üstünden, çok sayıda telsiz ve telefon ile pasasportlar çıktı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 123
  • Ömer çevik 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu gösteriyor ki her ülkede önce mecliste sonra askeriyede sonra emniyette sonra tüm devlet dairelerinde Ruslar mevcut acaba türk iye parlementunda kaç yüz Rus mevcut yada savaş zamaninimi bekliyorlar yoksa arada bir ülke yönetimi onları sikistirinca Rusya'ya giden desifremi oluyor bilin bakalım Türkiye'de kaç bin Rus ajanı mevcuttur ?
    Cevapla
  • oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar iyi örnek alınmalı bi savaş felan cıksa muhaliflerin alayını takip ettirmek gerkirse içeri tıkmak gerek hainlik edecekleri %100000000le sabitir.lafa geldimi kara politika yapıp kadirmısıroglu için yunan galip gelseydi demesini bilirler onlarda biliyor hangi manada ve maksatla söyledigini bunların hepsi yalancı kafi coguda yahudi ermeni soyundan olduguna kalımı basarım
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK NIN UKRAYNA şubesi
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Alçaklık pazarda satılmaz hem süper maaş hem vatan hainliği süt bozuk olunca ne desek boş.
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki hainler gibi bunlarda bizim ulkeyi hukumeti dis guclere sikayet ederler pkk ile isbirligi yaparlar hdp pkk mecliste hain deyilmi neden hala meclisteler teroristten vekil mi olunur
    Cevapla
  • yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Gözünü falan bağlamakla uğraşılmaz Dünya aleme vede Türkiye deki hainlere ibret olsun diye Kurşuna dizmek gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili başkanlar sinir uçlarını kaşıyor! Dertleri yine mağduriyet mi?
Haliç'te Türklere karşı Bizans zinciri: Efsaneler ve gerçekler