Putin'in konuşması devlet televizyonunda yarıda kesildi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin Kırım'ı ilhakının sekinci yıldönümünde Moskova'daki bir stadyumda düzenlenen etkinliğe katıldı. Putin'in konuşması devlet televizyonunda yarıda kesildi, Kremlin'den açıklama yapıldı.

Putin'in konuşması devlet televizyonunda yarıda kesildi
Putin'in konuşması devlet televizyonunda yarıda kesildi
GİRİŞ 19.03.2022 00:40 GÜNCELLEME 19.03.2022 00:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sürerken başkent Moskova'da Kırım'ın ilhakının 8. yılı için kutlama töreni düzenlendi. Törene Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de katıldı. Putin, konuşmasında Ukrayna operasyonun ülkesini hiç olmadığı kadar birlik haline getirdiğini söyledi.

'PLANLARIMIZI YERİNE GETİRECEĞİZ'

Rus bayrakları taşıyan on binlerce kişinin stadyumu doldurduğu etkinlikte konuşan Putin, "Yapmamız gerekeni biliyoruz. Nasıl yapılacağını biliyoruz ve ne bedel ödememiz gerektiğini de biliyoruz. Tüm planlarımızı kesinlikle yerine getireceğiz" dedi.



Ukrayna operasyonun başladığı günün, askeri kariyeri boyunca tek bir savaşta bile mağlubiyeti olmayan Rus Amiral Fyodor Uşakov’un doğumgününe denk geldiğine dikkat çeken Putin, "Ömründe tek bir savaşı bile kaybetmemiş Amiral Fyodor Uşakov öyle demişti. Tüm bu fırtınalar Rusya'nın şanına şan katacak. O zaman olduğu gibi şimdi de gelecekte de Rusya'nın şanına şan katacak" sözleriyle konuşmasını bitirdi.

KREMLİN'DEN KESİNTİ AÇIKLAMASI

Putin'in konuşması devlet televizyonu yayınında bir süreliğine kesildi. Bu sırada ekrana önceden kaydedilen görüntüler girdi. Kısa süre sonra Rus lider yeniden konuşmaya başladı. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'in konuşmasının teknik bir arıza nedeniyle kesildiğini duyurdu.

YORUMLAR 8
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Haksiz savaşlar genellikte Diktatorun Sonunu getıryor!
    Cevapla
  • Tual 2 yıl önce Şikayet Et
    Putinli Rusya katil devlet putin katilini dinlemeye Onbinler gelmiş katil putinin günahına ortak olmaya gelmişler Ukraynada 109 boş bebek busedini görünce tv ekranlarında ne hissettiler acaba katil putini alkışladılarmı
    Cevapla
  • Tual 2 yıl önce Şikayet Et
    Putin in şanına uygun bir teknik kesinti olmuş
    Cevapla
  • selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Putin'in sesi kesilmiş! Keşke nefesi kesilse!
    Cevapla
  • selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Putin'in bütün planları şeytanlık başka bi şey değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...