NATO Zirvesi'nde dikkat çeken görüntü! Erdoğan'la göz göze gelen Biden, Johnson'ı unuttu

Aile fotoğrafı çekimi öncesi İngiltere Başbakanı Johnson ile konuşan ABD Başkanı Biden'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce Johnson'a sırt dönmesi dikkat çekti.

GİRİŞ 24.03.2022 21:11 GÜNCELLEME 25.03.2022 04:38
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti. Erdoğan, NATO Karargahı'ndaki zirve kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Görüşmenin ardından Erdoğan ve Macron, NATO liderlerinin aile fotoğrafının çekildiği alana geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada fotoğraf çekiminden önce liderlerle bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Karargahına girişi sosyal medyada gündem oldu

ERDOĞAN VE BIDEN AYAKÜSTÜ SOHBET ETTİ

Erdoğan'ın konuştuğu isimler arasında ABD Başkanı Joe Biden da yer aldı. Biden, yanına gittiği Erdoğan ile selamlaştı. İki liderin samimi diyaloğu kameralara yansıdı. Biden'ın Erdoğan'ı görünce o sırada sohbet ettiği İngiltere Başbakanı Johnson'ı unutması dikkat çekti.

NATO'NUN DOĞU AVRUPA POLİTİKASI BELİRLENECEK

NATO'nun Doğu Avrupa'daki uzun vadeli duruşunun değerlendirileceği zirve kapsamında devlet ve hükümet başkanları dün akşamdan bu yana Brüksel'de ikili görüşmeler yapmaya başlamıştı. Toplantının bitmesinden sonra da bazı liderlerin NATO karargahında ikili görüşmelerinin devam etmesi öngörülüyor.

ALMANYA BAŞBAKANI ÇEKİME YETİŞEMEDİ

Aile fotoğrafında ise dikkat çeken bir eksiklik vardı. Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un yanında bulunması gereken Almanya Başbakanı Olaf Scholz, çekime yetişemedi. Onu, Almanya'nın NATO Büyükelçisi Rüdiger König temsil etti.

UYKUSUZ OLDUĞU İÇİN KATILMAMIŞ

Alman Başbakan'ın programa neden katılamadığı ise merak konusu oldu. Alman gazetesi Bild, Scholz'un gece geç saatlere kadar koalisyon üyeleri ile görüşmeler yaptığını ve uykusuz olduğunu açıkladı. Yapılan toplantıların ise enerji krizi ile ilgili olduğu belirtildi.

YORUMLAR 54
  • Abbas 2 yıl önce Şikayet Et
    Macron manyağı kendini bir halt olarak göstermek için elini herkesi omuzuna koyarak üstünlük taslamaya çalışıyor. Geri zekalı! üstün olabilmek için iyi bir siyasetçi olmak gerek, oda sende yok.
    Cevapla
  • elaziz 2 yıl önce Şikayet Et
    NATO da bir Hristiyan kulübü biliyoruz da memleket menfaati gereği içinde olmamız lazım. Faydası olacak diye değil zararı olmaması için..
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    avrupanın tüm liderlerinin içindeki en güçlü lider..allah seni başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • vatandaş51 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok da önemli...Liderlik konusunda Erdoğan zaten onların hepsine on basar. Böyle haber yapmayın...
    Cevapla
  • m. a 2 yıl önce Şikayet Et
    yunan başbakanı görünce bir zamanın eceviti aklıma geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı
Uzmanlar inceledi! İşte yeni müfredat gerçekleri