YPG'den ABD ve Rusya'ya Türkiye çağrısı

Türkiye'nin Suriye'de yeni bir harekat sinyali vermesi terör örgütü PKK/YPG'de korku yarattı. Teröristbaşlarından Nuri Mahmud, "Günlük olarak SİHA'larla kadrolarımız hedef alınıyor" diyerek; ABD ve Rusya'dan Türkiye'yi durdurmasını istedi.

YPG'den ABD ve Rusya'ya Türkiye çağrısı
YPG'den ABD ve Rusya'ya Türkiye çağrısı
GİRİŞ 31.05.2022 09:11 GÜNCELLEME 31.05.2022 15:31
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin tepe isimlerinden teröristbaşı Nuri Mahmud, Türkiye'nin Suriye'de yeni bir operasyonu hakkında örgütün yayın organına konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın harekat sinyali sonrası, örgüt içindeki korku ve endişenin arttığı her cümlesine yansıyan Mahmud, ABD ve Rusya'dan yardım istedi.

SMO'dan Türkiye'nin harekatına katılma kararı! Bir açıklama da YPG'denSMO'dan Türkiye'nin harekatına katılma kararı! Bir açıklama da YPG'den

"HER GÜN TOP ATIŞLARI YAPILIYOR"

Uluslararası güçlerin olası harekata karşı çıkması gerektiğini belirten teröristbaşı, "Her gün Şehba, Tel Rıfat, Resulayn, Tel Temir, Şehba, Kamışlı, Kobani, Malikiye, Ayn İsa'ya yönelik zaten hava harekatları, obüs ve tank atışları yapılıyor" dedi.

ABD VE RUSYA'YA ÇAĞRI

Sözlerine "Günlük olarak SİHA'larla kadrolarımız hedef alınıyor. Şimdi daha geniş kapsamlı bir harekat planları var" şeklinde devam eden Nuri Mahmud; "Uluslararası güçler, ABD-Rusya garantörlüğünü yerine getirmelidir. Gerekirse Türkiye'ye 'dur' demelidir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 111
  • Vardar 1 yıl önce Şikayet Et
    Mitimiz en kısa zamanda bu terösist iti de yakalayacak inşaallah
    Cevapla
  • Çayırova Gurmesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık Türkiyeye dur diyebilecek bir ülke daha yok..
    Cevapla
  • Sempeet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi aptallar oldukça, demokratik geçinen ülkelerin topu olmaktan başka bi şey olamazsınız. Sizleri bu sefer kim şutlayacak bakalım? Biraz medeni olsaydınız, tarihi okuyabilseydiniz, sizin yerinizin Türkiye nin yanında olduğunu anlardınız. Sizin işiniz eşeğin kafasının üstünden bağlanan havuç örneği. Sizi yani pkk, ypg neyseniz çok aptal buluyorum. Bizim kürt kardeşlerimizi siz hiç bir şekilde temsil edemezsiniz.
    Cevapla
  • Hacer Hakkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım , kudreti sonsuz Rabbım elbet hakettiklerini tez günde verecek inşaAllah. 40 senedir Türkiye de, Vatanimiz da akıttıkları kanda mutlak boğulacaklar gün çok yakında. Dışarıdaki para baba ları da yardımlarına gelemeyecek. Bedirhan bebeğin ,babayiğidin yanından dönerken anneciğinle ŞEHİT etti Katil PKK, YPG ve partileri HDP,hepsi SUÇLU. Cehenneme odun olacaklar.
    Cevapla
  • B.Doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalvar köpekkkkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...