Zelenski'nin koluna takıp poz verdiği armanın sırrı çözüldü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin, Avustralya Başbakanı Anthony Albanese'yle çektirdiği fotoğrafta yer alan amblemin, Avustralya'nın Kiev yönetimine verdiği desteği sembolize ettiği ifade edildi.

Zelenski'nin koluna takıp poz verdiği armanın sırrı çözüldü
Zelenski'nin koluna takıp poz verdiği armanın sırrı çözüldü
GİRİŞ 05.07.2022 20:55 GÜNCELLEME 05.07.2022 21:49
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Avustralya Başbakanı Anthony Albanese ile görüştü. İkili daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. O karede en çok konuşulan konu ise; Zelenski'nin haki yeşili tişörtünün üstündeki arma oldu.

Ukrayna liderinin kolundaki amblem kısa sürede sosyal medyada yayılırken, herkes armanın ne anlama geldiğini merak etmeye başladı.

Konu ile alakalı en dikkat çeken haber, İngiliz tabloid medyasından geldi. Daily Mail gazetesi, bu amblemin; Avustralya'nın Ukrayna'ya verdiği desteği sembolize ettiğini ileri sürdü.

Söz konusu armada, Ukrayna bayrağı ve Avustralya'nın milli sembolü olan kanguru figürü var. Amblemin etrafındaki yazıda ise, "Ukrayna ile birlikte" ifadesi yer alıyor.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 55
  • YUSUF YILDIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna ya kim ne destek verirse versin hiç bir destek ukrayna yı rus ayısının elinden kurtaramaz bir tek istisnası var o da güzel ülkem Türkiyem,
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna halkı hallaç pamuğu gibi saha sola savruldu adam hala sırıtıyor tuzu kuru herhalde kim takar ukraynayi diyordur
    Cevapla
  • muhasebeci 1 yıl önce Şikayet Et
    adam tiyatrocu oynuyor yaw
    Cevapla
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Palyaço
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalaka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar