Ermenistan'tan Azerbaycan askerlerine ateş

Azerbaycan-Ermenistan sınırında yer alan Basarkeçer ilindeki Ermenistan askerlerinin, Kelbecer ilinde bulunan Azerbaycan askerlerinin konuşlandığı mevzilere ateş açtığı bildirildi.

GİRİŞ 06.07.2022 09:24 GÜNCELLEME 06.07.2022 09:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, dün gece saatlerinde Ermenistan’ın Basarkeçer ilinin Zerkend yerleşkelerindeki Ermenistan askerlerinin, Kelbecer ilinin Yukarı Ayrım yerleşkesinde bulunan Azerbaycan ordusunun mevzilerini ateş altına aldığı belirtildi. Açıklamada, Azerbaycan birliklerince misilleme ateşi açıldığı aktarıldı.

 

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • CANIM TÜRKİYEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan hiçbir anlaşmaya uymuyor,gereği yapılmalı.Ermeniden dost olmaz.Yeter artık Azerbeycanlı kardeşlerim gerekeni yapacağından eminim.
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu aymazlar, ne antlaşmaya uyuyor, ne de hadlerini biliyorlar .her şeyleriyle bel bağladıkları Rusya da gitgide zayıflıyor. Yunan Türkiye ile, Ermenistanın Azerbaycanla ne alıp veremediği var. Şimdiye kadar gasp ettikleri yetmez mi. Devir tersine döndü. Bundan sonra verecekler.
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan ile birileri anlaşma imzalamıştı o imzaların usulen olduğu böylece ortaya çıktı. Karabağda neden tüm yerlerin temizlenmediğide bir başka soru birileri Ermenistan'a neden müsamaha gösteriyor.Içimizde başka hesapları olan mi var.
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    bi güzel kaşıyın
    Cevapla
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk Kardeşlerimiz Misilleme ateşini çok baskın yapsın. ermeni'nin ölüsü dirisinden iyi olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu