Yunan basını, PKK'yı aklamaya çalışırken Lavrion Kampı'nı ifşa etti

Yunanistan'daki terör kampına giren "Newsbomb" adlı haber sitesi, terör örgütü PKK'yı aklamaya çalışırken ifşa etti. Örgüt üyeleriyle yapılan röportajlarda, PKK'nın paçavrası ve teröristbaşı Abdullah Öcalan posteri kullanıldı.

Yunan basını, PKK'yı aklamaya çalışırken Lavrion Kampı'nı ifşa etti
Yunan basını, PKK'yı aklamaya çalışırken Lavrion Kampı'nı ifşa etti
GİRİŞ 06.09.2022 08:39 GÜNCELLEME 06.09.2022 11:02
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Yunan "Newsbomb" haber portalının, "Türkiye’nin iddialarını çürütmek" amacıyla yayınladığı görüntüler, Lavrion Kampı'nın terör örgütü PKK tarafından kullanıldığını gözler önüne serdi.

PKK kampını Yunan askerleri koruyorPKK kampını Yunan askerleri koruyor

Yapılan haberde, kampta yaşayan kadın ve çocukların günlük yaşamlarına dair görüntülerin de yer aldığı, duvarda PKK'lı terörist Kasım Engin için "şehit" ifadesinin kullanılması dikkati çekti.

Haberde, kampın, "PKK için bir eğitim yuvası olmadığı" ileri sürülürken, kamp içerisinden çekilen görüntülerde, terör örgütü PKK'ya ait semboller ile teröristbaşı Abdullah Öcalan ile Viyan Soran, Sakine Cansız gibi örgüt üyelerinin görsellerinin yer aldığı görüldü.

Yunanistan'da sabotaj eğitimi alan PKK/KCK'lı Tanrıkulu İstanbul'da yakalandı.

Öcalan posterinin önünde röportaj

PKK'LI TERÖRİSTE 'ŞEHİT' İFADESİ KULLANILDI

Haberde, kampta yaşayan kadın ve çocukların günlük yaşamlarına dair görüntülerin de yer aldığı, duvarda PKK'lı terörist Kasım Engin için "şehit" ifadesinin kullanılması dikkati çekti.

Örgütün paçavrası önünde röportaj

Mikrofon uzatılanların "PKK ağzıyla" Türkiye'yi kötülediği haberde, kampın, PKK'lılar için oluşturulan yaşam alanları, PKK flamaları ve terörist fotoğrafları ile dolu olduğu görüldü.

Teröristbaşının yer aldığı dev bir posterin önünde yapılan bir röportajda, "kampta PKK'ya ait sembol ve Öcalan görsellerinin olmasının buranın PKK kampı olduğu anlamına gelmeyeceği" ileri sürüldü.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 57
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Tb2ler hazırlanıyor
    Cevapla
  • 432 1 yıl önce Şikayet Et
    yunanlıları tarihe gömeceğiz ve hiçkimseden çekinmeyeceğiz asla
    Cevapla
  • TurcoBEY 1 yıl önce Şikayet Et
    barışın güvercinini vurup resmini duvara çizmek... ortalama hewal zekası!..
    Cevapla
  • hadi be 1 yıl önce Şikayet Et
    yunanlıların fransızların belçikanın isveçin abd nin terör örgütleri yokmu bizde onlara kamp açalım eğitim silah verelim 40 senedir bu düşmanlıklarından gına geldi bir kötülüğümüzde olsa neyse yapalım artık bişeyler yeter yav yeter
    Cevapla
  • Abdul Hamid 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gece ansızın bide bakmışsın ne kamp kalmış nede yunan....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu