8 yaşındaki çocuk zehirli kobrayı ısırarak öldürdü

Küçük çocuk, sıra dışı bir haberle dünyada gündeme geldi. Hindistan'da 8 yaşındaki bir çocuk, koluna dolanan kobrayı ısırarak öldürdü.

8 yaşındaki çocuk zehirli kobrayı ısırarak öldürdü
8 yaşındaki çocuk zehirli kobrayı ısırarak öldürdü
GİRİŞ 05.11.2022 00:44 GÜNCELLEME 05.11.2022 00:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hindistan'ın Chhattisgarh eyaletindeki Jashpur bölgesinde yaşayan 8 yaşındaki Deepak isimli bir çocuk, evinin bahçesinde oynarken koluna dolanıp kendisini sokan zehirli kobra yılanını ısırarak öldürdü.

'HER ŞEY BİR ANDA OLDU'

The New Indian Express'e konuşan Deepak, "Yılan elime dolandı ve beni ısırdı. Çok acı çekiyordum. Kurtulamayınca iki kere sertçe ısırdım. Her şey bir anda oldu" dedi.



Deepak olayın ardından hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Jems Minj, "Hızlı bir şekilde yılan karşıtı zehir uygulandı ve tüm gün boyunca gözlem altında tutuldu ve taburcu edildi" ifadelerini kullandı.

Yılan uzmanı Qaiser Hussain ise, Express'e verdiği demeçte, "Deepak herhangi bir semptom göstermedi ve kuru ısırık nedeniyle hızlı iyileşti, ancak zehir salınmadı. Bu tür yılan ısırıkları ağrılıdır ve sadece ısırık bölgesinde lokal semptomlar gösterebilir" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Bumerang 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğrendiğim kadarıyla nasılki yılan zehirleri insan ve diğer hayvanlar için ölümcül ise insan tükürüğe ve salyaları da yılanlar için ölümcül bir zehirmiş. Sanırım bu durumu böyle açıklamak gerekir diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    çocuktaki cesarete bak masaallah bizim çocuklar böcekten korkarken
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...