Bir evde 72 kişi yaşıyor: İşte kendilerini en çok zorlayan nokta

Hindistan'da bir evin içerisinde yaşayan 72 kişilik Hint ailesi, kendilerini en çok zorlayan noktanın market masrafları olduğunu dile getirdi. 72 kişilik aile üyeleri, bir oturuşta 10 litreden fazla süt tüketiyor.

Bir evde 72 kişi yaşıyor: İşte kendilerini en çok zorlayan nokta
Bir evde 72 kişi yaşıyor: İşte kendilerini en çok zorlayan nokta
GİRİŞ 21.11.2022 16:53 GÜNCELLEME 21.11.2022 16:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başta ülkemiz olmak üzere dünyanın birçok coğrafyasında kalabalık şekilde yaşayan aileler var. Ancak nüfus yoğunluğuyla bilinen Hindistan'da bu durum biraz daha farklı bir hal alabiliyor.

BİR EVDE 72 KİŞİ BİRDEN YAŞIYORLAR

Hindistan'ın Solapur bölgesindeki Doijode aile tek bri çatının altında tam 72 kişilik bir yaşam sürüyor. Ailenin en büyüğü olan Ashwin Doijode, aile üyelerinin sayısının fazla olmasının kimi zaman dezavantajlı durumlar yarattığını söyledi. Ancak aile üyeleri yine de birlikte yaşamaktan dolayı çok mutlular.

AİLEYİ EN ÇOK ZORLAYAN NOKTA

Ailenin reisi Ashwin Doijode, kendilerini en çok zorlayan nokta hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Ashwin Doijode, market alışverişlerinin aşırı olmasının kendilerine sıkıntı yarattığını ifade etti. İddiaya göre aile üyeleri tek oturuşta 10 litreden fazla süt tüketiyor. Ailenin sebze giderleri de çok fazla olurken, buğday ve diğer tahılların en az 50 çuval alındığı öğrenildi.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 2
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz krallar kraliçeler gibi yaşıyoruz. Farkında mıyız? Bizi kafirlerin münafıkların zalimlerin gasp şehirleri aldatmasın. Biz helal temiz kazanç peşindeyiz.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Toptan alıyorlar işte. Daha ucuza gelir hemde satın aldıkları yer promosyonda verir böylece.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"