Macron’dan Fas Milli Takımına övgü

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda yarı final oynayan Fas Milli Takımından övgüyle bahsetti.

GİRİŞ 15.12.2022 03:02 GÜNCELLEME 15.12.2022 10:10
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Macron, "Faslılara bunu söylemek istiyorum gerçekten çok büyük bir takımlar. Bu dünya kupasında güzel bir başarı yakaladılar" yorumunda bulundu.

Macron, Katar'ın başkenti Doha'da, Fransa'nın, Afrika'dan ilk defa dünya kupası yarı finalini oynayan bir takım unvanını elde eden Fas'ı 2-0 yenerek finale çıktığı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Faslılar'a bunu söylemek istiyorum gerçekten çok büyük bir takımlar. Bu dünya kupasında güzel bir başarı yakaladılar." diyen Macron, yarı final oynamayı başaran Fas ekibinin mahcubiyet yaşayacağı bir durum olmadığı yorumunu yaptı.

Fransız Cumhurbaşkanı, pazar günü Arjantin ve Fransa arasında oynanacak final maçını Katar'da izleyeceğini ifade etti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 34
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fas'lılar iyi günde kötü günde Allah'a cc her zaman secde edilmelidir mesajını bütün dünyaya göstermiştir. Büyük başarı elde ettiler tebrikler. Fransa takımı Afrika takımı idi zaten. Türklerin ülkelerinden bir tane ülke yoktu Dünya kupasında. Benim gözümde Katar birinci oldu Fas ikinci üçüncü de birinci olacak ülke Arjantin veya Fransa. Futbol gelip geçici sadece Allah cc için yapılan fiiler yani salih ameller kalıcı.
    Cevapla
  • Morokko 1 yıl önce Şikayet Et
    Fas'lılar sakın kanmayın sizi daha fazla sömürmek için söylenen şeyler. Eğer o kadar seviyorlarsa, bu kadar hırslı oynamayıp kıyak geçerlerdi.
    Cevapla
  • ddkrkt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakun dünya kupasında yarı final oynadınız.size yaptıklarımuzı unutun olur mu, Faslılar? diyor adam
    Cevapla
  • sincap 1 yıl önce Şikayet Et
    eğer Fas fransayı yenseydi aynısını söyleyecekmiydi sömürücü
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar da yutar. Öbür taraftan Afrikayi sömürür.
    Cevapla
  • Faslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin somurdugunuz gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı