Yunan basınından çarpıcı yorum: Baba Erdoğan yaramaz çocuk Yunanistan'ı uyardı

Yunanistan basınında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarılarının etkileri devam ediyor. Ethnos haber sitesinde Erdoğan’ın Yunanistan’a “Dikkatli olursanız sizi füzeyle vurmayacağız” uyarısı üzerine baba-yaramaz çocuk benzetmesi yapıldı.

GİRİŞ 05.01.2023 11:59 GÜNCELLEME 05.01.2023 12:07
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yunanistan basınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uyarılarının etkileri sürüyor.

Ethnos haber sitesinde Erdoğan’ın Yunanistan’a “Dikkatli olursanız sizi füzeyle vurmayacağız” uyarısı üzerine baba-çocuk benzetmesi yapıldı.

Haberde “Erdoğan baba rolünde” denirken, Yunanistan için de "yaramaz çocuk” yorumu yapıldı. 

YUNANİSTAN YARAMAZ ÇOCUK

Haberde “Erdoğan, baba rolünde yaramaz çocuk Yunanistan'ı, akıllı oturmazsa cezalandıracağı konusunda uyarıyor. 'İhtiyatlı' ile ne demek istiyor?” ifadelerine yer verildi.

Erdoğan TBMM Grup Toplantısı'nda  “Bizim kendi eserimiz olan füzemiz yoktu, şimdi bunları kendimiz yapıyor muyuz? Öyle yapıyoruz ki Yunan tutuştu. 561 kilometre menzil, ben de arkadaşlara dedim ki yetmez, bunu 1000 kilometreye çıkarmamız lazım. Bu  Haber geçince 'Bunlar Atina'yı vuracak' yazmaya başladılar. Siz uslu durun, bizim Atina'yla işimiz yok. Bize dokunmayana, biz dokunmayız.” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın sözleri Yunan basınında: Atina'yı füzelerle vuracakErdoğan'ın sözleri Yunan basınında: Atina'yı füzelerle vuracak

Yunanistan'dan Erdoğan'ın 'Tayfun füzesi Atina'yı vurur' sözlerine cevapYunanistan'dan Erdoğan'ın "Tayfun füzesi Atina'yı vurur" sözlerine cevap

Erdoğan'ın son hamlesi Yunan'ı korkuttu! 'Bütün gece uyuyamadık'Erdoğan'ın son hamlesi Yunan'ı korkuttu! 'Bütün gece uyuyamadık'

UYARILARIN ETKİLERİ SÜRÜYOR

Erdoğan Aralık ayının  başında yaptığı bir açıklamada da "Tayfun diyorsun şimdi Yunan ürküyor, 'Atina'yı vurur' diyor. vuracak tabi, sen rahat durmazsan, Amerika’dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan, Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak." İfadelerini kullanmış bu açıklamalar Yunan basınında geniş yankı uyandırmıştı.

KAYNAK: HABER7
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • memet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan, Türk muhalefetinin iktidara gelmesini umut ediyor, muhalefet gelse Yunan rahatlar. Çünkü muhalefet bütün silah üreten fabrikaları durdurur, Türk Silah Sanayini çökertir ve Yunanıstan'ın rahat nefer aldırmasını sağlar. Yunanın kurtulması için CHP'nin çok çalışması lazım. Umudum o ki, Ak Parti Hükümet olur ve Yunan aradığı hükümeti bulamaz.
    Cevapla
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok yasa reis arkandayiz mezara kadar
    Cevapla
  • Adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Haddinizi bilirseniz siz karlı çıkarsınız... Yonanlılar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çok yaşa sayın cumhur başkanımız.
    Cevapla
  • ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    dÜNYA lİDERİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?