Zelenski'den NATO'ya sitem: Yüzlerce teşekkür yüzlerce tank değil

NATO’nun Ukrayna Savunma Temas Grup Toplantısı’nda konuşan Zelenski, “Yüzlerce ‘teşekkür ederim’ yüzlerce tank değil” ifadelerini kullandı.

Zelenski'den NATO'ya sitem: Yüzlerce teşekkür yüzlerce tank değil
Zelenski'den NATO'ya sitem: Yüzlerce teşekkür yüzlerce tank değil
GİRİŞ 20.01.2023 16:27 GÜNCELLEME 20.01.2023 16:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

NATO’nun Ramstein Hava Üssü’nde yapılan Ukrayna Savunma Temas Grup Toplantısı’nda video konferans yöntemiyle konuşan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, “Size yüzlerce kez teşekkür edebilirim ve bu şimdiye kadar yaptıklarımıza bakıldığında kesinlikle haklı ve adil olacaktır, ancak yüzlerce ‘teşekkür ederim’ yüzlerce tank değil” ifadelerini kullandı.

HIZLANMAK ZORUNDAYIZ

Zelenski konuşmasında Rus topçularına ve hava saldırılara karşı gerekli silahlar yerine ‘kelimeleri’ koyamayacağını vurgulayıp “Hızlanmak zorundayız! Sizinle müzakere ettiğimiz hava savunma ve topları, zırhlı araçlar ve tanklar gibi zaman da ortak silahımız haline gelmeli” dedi.  

KAYNAK: DHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen natoya dinledin ne oldu ulkeni delik desik ettiler bu abd avrupanin agzina bakarak ulkeni ezdirmeye birak asil rusyanin dusmani amarika avrupa ukraynayi kirdiriyorlar simdi uc bes tanka muhtacsin tanklarada sana krediyle verecekler bedavaya degil akilliysan rusyayla masaya otur bitsin bu savas abd avrupa kabul etmeyecektir senin diyecegin su gelin kendiniz savasin deyip avrupanin abdnin cenesini kapatin yoksa yakinda ulke degil yikim kalacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"