Boris Johnson'dan Zelenskiy'e sürpriz ziyaret: Ukrayna kazanana kadar destek sürecek

Eski İngiltere Başbakanı Johnson, Kiev'de Ukrayna lideri Zelenskiy ile görüştü. Johnson savaş ne kadar uzarsa uzasın Ukrayna kazanana kadar İngiltere'nin desteğinin devam edeceğini bildirdi.

GİRİŞ 22.01.2023 18:29 GÜNCELLEME 22.01.2023 18:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Kiev'i sürpriz bir şekilde ziyaret eden eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı kabul etti.

Zelenskiy, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Eski İngiltere Başbakanı Johnson ile bir araya geldiğini açıkladı.

"UKRAYNA'NIN GERÇEK DOSTU BORİS, KİEV'E HOŞ GELDİNİZ"

Johnson'ın Ukrayna dostu olduğunu vurgulayan Zelenskiy, "Ukrayna'nın gerçek dostu Boris Johnson'a 'Kiev'e hoş geldiniz' diyorum. Boris, desteğin için teşekkürler." ifadesini kullandı.

Sosyal medyada, Johnson'un Kiev bölgesine bağlı ve savaşın izlerini taşıyan Borodyanka şehrini ziyaret ettiği aktarıldı.

"SAVAŞ NE KADAR SÜRERSE SÜRSÜN, UKRAYNA'YA DESTEK DEVAM EDECEK"

Eski İngiltere Başbakanı, Zelenskiy'e İngiltere'nin "Ukrayna savaşı ne kadar sürerse sürsün" Vladimir Putin'i yenmek için Ukrayna'yı destekleyeceğini söyledi.

Zelenski’den gıda krizi çağrısı: Savaş tarımı vurduZelenski’den gıda krizi çağrısı: Savaş tarımı vurdu

Ukraynalı Bakan Solskyi: Türkiye ile iş birliği içinde olmayı bekliyoruzUkraynalı Bakan Solskyi: Türkiye ile iş birliği içinde olmayı bekliyoruz

Zelenski tank talebini yineledi: Uzun menzilli füzeler de gönderilmeliZelenski tank talebini yineledi: Uzun menzilli füzeler de gönderilmeli

ABD'li senatörlerden Kiev'e sürpriz ziyaretABD'li senatörlerden Kiev'e sürpriz ziyaret

ABD'den Rusya açıklaması: Çok zor olacakABD'den Rusya açıklaması: Çok zor olacak

Hollanda'dan Ukrayna'ya patriot hava savunma sistemi ve füze desteğiHollanda'dan Ukrayna'ya patriot hava savunma sistemi ve füze desteği

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    en sonunda Atom bombası yiyecek Avrupa
    Cevapla
  • Mustafa T. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölen insanlar İngiliz değil nasıl olsa. Destekleriniz tabiki ALÇAK İngilizler...
    Cevapla
  • kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    son ukraynalı kalana kadar size destek vereceğiz. son ukraynalıda öldükten sonra londrada kokteyllerde ukraynalıların ne kadar kahraman olduklarndan bahsedip savaşın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatacağız....zavallı zelensky de kendi halkını yok eden komedyen olarak anılacak....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak