Son Dakika: DSÖ, acil sağlık ekibini aktifleştirdi

Son dakika haberi... Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), depremden etkilenenlere hızlıca müdahale edebilmek için acil sağlık ekiplerinin aktif edildiğini açıkladı.

Son Dakika: DSÖ, acil sağlık ekibini aktifleştirdi
Son Dakika: DSÖ, acil sağlık ekibini aktifleştirdi
GİRİŞ 06.02.2023 17:08 GÜNCELLEME 06.02.2023 17:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından depremden etkilenenlere hızlıca müdahale edebilmek için acil sağlık ekiplerinin aktif edildiğini açıkladı.

DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, “DSÖ’nün acil sağlık ekipleri, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen depremden etkilenen yaralılara ve savunmasız kişilere temel sağlık hizmeti sağlamak için aktifleştirildi. Düşüncelerimiz sevdiklerini kaybeden ailelerle birlikte” dedi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Alparslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya terör örgütü siz beri durun ayağımıza dolaşmayın yeter çıkarmak istediğiniz yeni fitnelerle meşgul olun BİZ BİZE YETERİZ
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aman aman siz eksik kalın biz bize yeteriz hayrına bir iş yapmazsınız siz
    Cevapla
  • Songar 1 yıl önce Şikayet Et
    İkinci depremle birlikte yıkım arttığı için ekip sayısı daha da artmalı, yabancı ekiplerin koordinasyonu hızlandırılmalı. İç-Dış yardımların iyi yönetilmesi gerekiyor, AFAD ın talimatlarına harfiyen uyulmasını sağlayınız. Gelişigüzel kamyon yardımlarını engelleyiniz AFAD 1866 DEPREM mesajını ve AFAD IBAN yardımlarını öne çıkarınız. Suriyeyi ihmal etmeyiniz yabancı tıpçıların , kurtarma ekipleri için sorumlular tayin ediniz. Suriyenin kuzeyinde tıbbi yardımların koordinasyonuna valiler görevlendiriniz, en iyisini görmüş geçirmiş afet uzmanlarımız bilir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar yardım severlermiş gözüm yaşardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?