Bloomberg: Erdoğan'a tabandan çok güçlü destek var

Bloomberg'de yayınlanan bir analizde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tabandan güçlü desteğin sürdüğü ve elde edilecek zaferin de Batı'ya karşı bir mesaj olacağı ifadeleri yer aldı.

GİRİŞ 13.04.2023 15:45 GÜNCELLEME 13.04.2023 15:45
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

ABD merkezli Bloomberg, Erdoğan'a tabandan güçlü destek olduğuna dair ifadelere yer verdi.

Batılı ülkelerin muhalefet cephesini desteklediğine dikkati çeken Erdoğan'ın, elde edecekleri seçim zaferiyle Batı'ya mesaj vereceklerini söylediği belirtildi.

Erdoğan’dan 7'li masaya tepki: Terörist başını bırakacaklarmış, Selo'yu bırakacaklarmışErdoğan’dan 7'li masaya tepki: Terörist başını bırakacaklarmış, Selo'yu bırakacaklarmış

Seçime 31 gün kala son anket: Erdoğan %50'ye kılpayı! Meclis'te Cumhur fark atıyorSeçime 31 gün kala son anket: Erdoğan %50'ye kılpayı! Meclis'te Cumhur fark atıyor

"ZAFER, KENDİSİNE KARŞI OLAN BATI'YA MESAJ ANLAMINA GELECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki ay yeniden seçileceğine olan güvenini dile getirdi.

Zaferinin, kendisine karşı olduğunu ve rakiplerini desteklediğini söylediği Batı'ya bir mesaj anlamına geleceğini ifade etti.

"BENİM MİLLETİM 14 MAYIS'TA BU KOMPLOYU BOZACAKTIR"

Haberde, ilk turda cumhurbaşkanı seçilebilmek için oyların yüzde 50'sinden fazlasının alınması gerektiği bilgisi paylaşılarak, Erdoğan'ın açıklaması aktarıldı:

"Milletimin bu işi zorlaştırmadan bitireceğine inanıyorum. Türkiye, bu seçimlerle Batı'ya bir mesaj verecek. Bu millet artık terörle mücadele ederken, ekonomi politikalarını belirlerken Batı'nın tepkisine bakmıyor."

"Batı, Erdoğan'a karşı olduğunu söylüyor. Erdoğan'a karşı düşmanca tavırları benim milletime karşı düşmanca bir tavırdır. Benim milletim 14 Mayıs'ta bu komployu bozacaktır."

"İSVEÇ'İN NATO'YA KATILIMINI ERTELEMEYE DEVAM EDİYOR"

Öte yandan, Erdoğan yönetimindeki Türkiye'nin, İsveç'in NATO'ya katılımını ertelemeye devam ettiği kaydedildi.

Finlandiya'nın üyeliğini onaylayan Türkiye, şüphelileri iade etmesi durumunda Stockholm ile de bu sürecin ilerleyeceğini söylüyor.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 82
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gavurlar ne oluyo.. Size ne bizim seçimlerimizden.. Öyle çakallık makallık peşinde olanlar avucunu Yalar.. Eski Türkiye yok..
    Cevapla
  • DURSUN 1 yıl önce Şikayet Et
    Rte nin efendisi milletdir rte racon koymuşsa millet istemiştir
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Batının dediği olmayacak.!
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hükümetin gitmesi için " Ekonomi ile hükümet gitmeyecek,Türkiye'de büyük bir deprem olmalı kii halk galeyana gelsin, hükümet düşsün" diyen Can ATAKLI'nın son yorumlarına bakarsakkk? " Muharrem İNCE bilhassa adaylıktan çekilmiyor. Bir astrologun dediği "seçimlerden önce bir LİDERE SÜİKAST düzenlenecek" bu olayı bekliyor. Bilhassa adaylıktan çekilmiyorr???
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    REİS VE VATAN İÇİN Yine reis..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor-Gaziantep FK! CANLI
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...