Ormanda bulunan 230 kiloluk makarnanın gizemi çözüldü

ABD New Jersey'deki makarna gizemi çözüldü. Eski bir askerin, annesinin ölümün ardından annesinin evindeki makarnaları ormana döktüğü belirtildi. Makarnaların ilk başta kuru olduğu, daha sonra yağmurda ıslanarak yumuşadığı kaydedildi.

Ormanda bulunan 230 kiloluk makarnanın gizemi çözüldü
Ormanda bulunan 230 kiloluk makarnanın gizemi çözüldü
GİRİŞ 07.05.2023 11:27 GÜNCELLEME 07.05.2023 11:27

ABD'nin New Jersey eyaletindeki makarna gizemi çözüldü. Old Town'daki ormana onlarca kiloluk makarnayı atan kişinin bir evdeki güvenlik kamerasına yakalandığı ortaya çıktı.

Olayı kamuoyuyla paylaşan Nina Jochnowitz, eski bir asker olan adamın annesinin öldüğünü söyledi. Adı açıklanmayan askerin, annesinin ölümün ardından annesinin evinde bulduğu çok sayıdaki makarnayı ormana döktüğünü bildirdi.

Jochnowitz şöyle konuştu: "O kadar makarna vardı ki muhtemelen şaşkına döndü."

Jochnowitz, failin asker olduğunu ve annesini kaybettiğini hatırlatarak adını açıklamayacağını belirtti: "Tekrar travma yaşamasını istemiyorum."

Kasabanın mali işlerden sorumlu ismi Himanshu Shah ise söz konusu kişinin kimliği hakkında yorum yapmaktan kaçındı: "Bunu teyit edemem. Polis teşkilatından da herhangi bir bilgi gelmedi."

Old Town'a yeni taşınan Keith Rost, makarnanın ilk başta saman sanıldığını söyledi: "Biraz komik. Ama bunu yapan adam için endişeleniyorum."

Jochnowitz, geçen hafta kendisiyle temasa geçen bir kişi sayesinde ormandaki makarnaları bulmuştu. Bölgeye giden kadın, uzunluğu 7,5 metreye ulaşan makarna yığınıyla karşılaşmıştı. Makarnanın ağırlığının 230 kilograma ulaştığı tahmin ediliyordu. 

Jochnowitz'in girişimlerinin ardından yetkililer harekete geçmiş ve makarna temizlenmişti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..