Monaco Prensesi'nin canlı yayındaki görüntüsü olay oldu

Monaco Prensi Albert ve Prensesi Charlene önceki gün canlı yayında bir araya geldi. Çekimde, Charlene'nin duruşu ve görüntüleri ülkesinde olay oldu.

GİRİŞ 03.09.2023 11:29 GÜNCELLEME 03.09.2023 11:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alman ve İsviçre medyası bir süre önce Monaco Prensi Albert ve eşi Prenses Charlene’nin evlerini ayırdığını ve çiftin sadece “randevu” alarak bir araya geldiklerini yazmıştı. Evliliklerinin başından beri birçok kriz atlatan çiftin göstermelik bir evlilik yaptığı iddia edilirken, önceki gün çift Monaco’nun ilk televizyon kanalının açılışı için kameralar karşısına çıktı.

TUHAF TEBESSÜM

Uzun bir aradan sonra ilk kez canlı yayına katılan Charlene ve Albert sunucunun sorularını yanıtladı. TVMonaco isimli kanalda açıklamalar yapan Albert’in yanında duran eşi Charlene’in donuk ifadesi ve çok kısa cevaplar vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

İngiliz medyası, bu görüntüleri, “Nadiren eşi Prens Albert’le görülen Prenses Charlene garip gözüküyor” yorumunu yaptı. İngiliz Daily Mail gazetesi, “45 yaşındaki Charlene 65 yaşındaki Prens Albert’in yanında gergin gözüküyordu. Albert uzun uzun konuşurken o sadece birkaç kelime söyledi” ifadelerine yer verdi.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Ayarcı 8 ay önce Şikayet Et
    Bana ne!!!elin Gavurun dan.
    Cevapla
  • MkaraSS 8 ay önce Şikayet Et
    Herifler 1000 yıllık krallık geleneğini sürdürüyor onlar medeni biz geçmişimize sünger çekmişiz ve geri kalmışız vah milletime vaaahh
    Cevapla
  • fahri 8 ay önce Şikayet Et
    Vah vah kes kö se vesaire
    Cevapla
  • çağrıbey 8 ay önce Şikayet Et
    büyük haber dikkate alınmalı aman
    Cevapla
  • Mahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Vay be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!