İsrail'den Mescid-i Aksa'da cuma namazı zulmü

Eski Şehir bölgesinde güvenlik bariyerleri kuran İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'ya girişlerde keyfi kontroller yaptı. İsrail askerleri, cuma namazı için toplanan gençlere de müdahale etti.

İsrail'den Mescid-i Aksa'da cuma namazı zulmü
İsrail'den Mescid-i Aksa'da cuma namazı zulmü
GİRİŞ 27.10.2023 13:52 GÜNCELLEME 27.10.2023 13:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail polisi işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesi ve buradaki Mescid-i Aksa'ya yönelik baskılarını sürdürüyor.

Eski Şehir bölgesinde güvenlik bariyerleri kuran İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'ya girişlerde keyfi kontroller yaptı. İsrail askerleri, cuma namazı için toplanan gençlere müdahale etti.

İsminin açıklanmasını istemeyen Filistinli kaynaklar, İsrail polisinin, Aksa'ya Filistinli genç erkek ve kadınların girişini kısıtladığını, 60 yaş civarı Filistinlilerin girişine izin verdiğini aktardı.

Fanatik Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya baskınlarının da devam ettiği bildirildi.

Yahudiler, İsrail'in tek taraflı kararı ve bazı fanatik Yahudi örgütlerinin girişimleriyle 2003'ten bu yana polis eşliğinde Mescid-i Aksa'ya giriyor.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 4
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Osman Hacı,sen kimsin,Hamas"la derdin ne,gidişatın iyi değil,Ip adresinden yakında bulur seni Mit merak etme,o zaman anlarız kim olduğunu!!!
    Cevapla
  • Osman haçi 6 ay önce Şikayet Et
    Din üzerinde algı oparasyon yürütüyorlar yok efendim Hamas abdes alırken öldu namaz kılırken öldu yok dua ederken öldu yok salavat çekerken öldu yok haca giderken öldu yok oruç tutarken öldu hepsi yalan haberler Hamas pis mide bulandırıcı bir terör örgütüdür bebek katilidir
    Cevapla
  • Hamza 6 ay önce Şikayet Et
    Ey siyonistler. Karşılı başınıza yıkacağız ALLAHIN CC izni ILE
    Cevapla
  • hadi la 6 ay önce Şikayet Et
    şu Cuma günü hürmetine israili kahru perişan eyle Allahım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!