İsrail'den kara harekatı itirafı! Hamas'ın elindeki esir sayısını açıkladılar!

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Hamas'ın elindeki esir sayısının 239'a yükseldiğini ve kara harekatını tedrici olarak genişletildiğini duyurdu.

GİRİŞ 30.10.2023 03:06 GÜNCELLEME 30.10.2023 09:38
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Filistin'deki katliam saldırıları devam ederken, İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Hamas'ın elindeki esir sayısının 239'a yükseldiğini duyurdu.

Hagari, Gazze'de "alıkonulan" 239 kişinin bulunduğunu ve ailelerine bilgi verdiklerini kaydeden Hagari, bunlar arasında yabancı işçilerin de olduğunu belirtti.

İsrail'den kara harekatı itirafı! Hamas'ın elindeki esir sayısını açıkladılar!

KARA HAREKATI AÇIKLAMASI

Gazze'ye yönelik kara harekatına da değinen Hagari, "Kara operasyonunu tedrici olarak genişletiyoruz. Askerlerimizin hayatını garanti altını almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

İsrail'den kara harekatı itirafı! Hamas'ın elindeki esir sayısını açıkladılar!

Hagari, İsrail ordusunun, dün Gazze'nin kuzeyindeki operasyonlarda Hamas'ın taktik düzeyindeki komutanları da dahil olmak üzere onlarca silahlı unsurunun öldürüldüğünü ifade etti.

İsrail daha önce, Gazze Şeridi yakınlarında aralarında asker ve polisin de olduğu 230'dan fazla kişinin Hamas'ın elinde olduğunu belirtmişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • Realist HAKPEREST 5 ay önce Şikayet Et
    Deccal Sisteminin Milisleri, Şeytan Sektörünün iblis ırgatları, tün zehirlerini masumlarda kusa dursunlar, Kaderin adaleti tecelli etmesinin zamana bırakılması, bu kendilerini medeniyetin temsilcileri olarak lanse eden vahşilerin maskelerinin düşmesi ve insanlığın bunların barbarlığına şahit olmalarına imkan sağlamak suretiyle ilahi tokatı hak etmelerine imkan ve olanak sağlamak iç
    Cevapla
  • emekli 5 ay önce Şikayet Et
    bu sefer zafer filistinindir korkak İsrail'in sonu yakın dır
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın dedeleri ailesi büyük bir ihtimale Hakkari Çilo Zaho şırnak çizre Cuhu kürtlerindedir Kürtçe hakariyeye şemzizan hagari diyorlar isminide hagari koymuşlar
    Cevapla
  • Ender 5 ay önce Şikayet Et
    Korkak Yahudiler, delikanlı olsanız diyecektim değilsiniz, yüz yüze savaşırdınız
    Cevapla
  • medine gülü 5 ay önce Şikayet Et
    delikanlı olsalar silahsız masumları öldürüler mi?_ bunlar daha hamasla mücadele edemiyorlar Türk askerinin karşısında hiç şansları yok bu iyi haber
    Cevapla
  • Eninde Sonunda 5 ay önce Şikayet Et
    Yahudiler savaşçı bir kavim değildir. Zaten kavim de değiller arap ların Sami boyu....profesyonel işleri içine girdikleri memleketleri organize bir şekilde yöneticilerini kendilerine bağlayarak yönetmek......askerlikten falan anlamazlar savaşamazllar.....O yüzden sivil masumların üzerine bomba atıyorlar......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!