İsrail'den, vatandaşlarına 'benzeri görülmemiş' uyarı: Hepsini gizleyin...

İsrail, vatandaşlarına yurt dışı seyahatlerini yeniden değerlendirmeleri, seyahat ederken de İsrail ve Yahudi sembollerini açıkça göstermekten kaçınmaları çağrısında bulundu.

GİRİŞ 03.11.2023 22:16 GÜNCELLEME 04.11.2023 10:49
Bu Habere 341 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: 7 Ekim'den bu yana Filistin'deki katliam saldırılarını sürdüren İsrail'den, vatandaşlarına çarpıcı bir seyahat uyarısında bulundu.

İSRAİL'DEN 'BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ' SEYAHAT UYARISI

İsrail Başbakanlığı Ulusal Güvenlik Merkezi ve İsrail Dışişleri Bakanlığından konuya ilişkin ortak yazılı açıklama yapıldı.

İsrail’in Gazze’ye saldırıları nedeniyle "İsraillilere ve Yahudilere yönelik şiddet olaylarının ve antisemitizmin dünya genelinde arttığı" ifade edilen açıklamada, İsraillilerden seyahatleri sırasında önlemlerini artırmaları istendi.

Açıklamada, "seyahat uyarısı olmayan ülkelerde bile seçilen destinasyonda İsrail'e yönelik protestoların ve şiddet gösterilerinin var olup olmadığının doğrulanması" için çağrı yapılarak, "bu olayların, seyahat uyarısı olmayan ülkeler dahil dünyanın birçok ülkesinde gerçekleştiği" vurgulandı.

'İSRAİL VE YAHUDİ SEMBOLLERİNİ GÖSTERMEKTEN KAÇININ'

“Gösteri ve protestolardan uzak durulması, tetikte olunması ve etrafta olup bitenlere dikkat edilmesi" tavsiye edilen açıklamada, İsraillilerden, "İsrail ve Yahudi sembollerini açıkça göstermekten kaçınmaları" istendi.

"Ulusal Güvenlik Merkezi, bu günlerde yurt dışına seyahat etme zorunluluğunun gözden geçirilmesi çağrısında bulunuyor." ifadelerine yer verilen açıklamada, "Arap ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Kafkasya ve İran'a komşu ülkeler başta olmak üzere seyahat uyarısı olan ülkelere seyahatin ertelenmesi" tavsiye edildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 341
  • Ali Çelik 5 ay önce Şikayet Et
    Çünkü artık hiç bir yerde rahat olmayacaksınız hiç ummadığınız bir yerde cellat çıkacak karşınıza bu telavivde bile böyle olacak İÇERDEKİ ve dışarıdaki bütün YAHUDİLER e büyük bir müjde olarak duyurulur yaşasın cehennem iyiki var cehennem....
    Cevapla
  • temizlikci bayan 5 ay önce Şikayet Et
    avmde temizlikciyim ben insanligimdan muslumanligimdan kadinligimdan utandim.malum marka yerleri dolu ana baba gunu hicmi vicdanimiz yok yazik yahu yazik
    Cevapla
  • Kerim 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rızası için israil mallarınıboykot edin lütfen
    Cevapla
  • MACKALI 61 5 ay önce Şikayet Et
    Hep ayni olaylari ya$iycaksiniz DÜNYADA SIZE ZATEN YOKDU AMA ARTIK HIC HUZURUNUZ OLMIYCAK.KORKAK FARELER GIBI YA$IYCAKSIZ..$EREFSIZ´NAMUSSUZ ALCAKCA BAKILCAK GÖRÜLDÜGÜZ YERLERDE.
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Suçlu olduğunu bilenler bu uyarıyı yapar.
    Cevapla
  • Ali Çelik 5 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle suçlu olduğunu ispat etmiş oluyor... Birde şu yönü de var hepsinin suç ortağı olduğu da ispat edilmiş oluyur.... Yani nerde bir israilli gördün eşek sudan gelene kadar döveceksin sonra leşini dağdaki yaban domuzların vereceksin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor