Beyaz Saray 'taktiksel' deyip duyurdu: Gazze'ye saldırılar duracak

Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında "taktiksel duraklamayı" ele aldıkları belirtildi.

GİRİŞ 07.11.2023 06:50 GÜNCELLEME 07.11.2023 09:02
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Joe Biden ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu telefonda görüştü. Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, Biden ve Netanyahu’nun görüşmede İsrail, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'daki son gelişmeleri ele aldıkları belirtildi.

Biden ve Netanyahu’nun Gazze Şeridi’ndeki rehinlerin serbest bırakılması için devam eden çabaları tartıştıkları aktarılan açıklamada, liderlerin "Gazze Şeridi’ne yönelik insani yardımlardaki artışı memnuniyetle karşıladıkları ve yardımların önemli ölçüde artırılmasını ele aldıkları" ifade edildi.

Biden’ın Netanyahu’ya sivillerin askeri operasyonlar sırasında korunması gerektiğini vurguladığı ifade edilen açıklamada, “İki lider, sivillere devam eden çatışma alanlarından güvenli bir şekilde ayrılmaları için fırsat verilmesi, insani yardımların ihtiyaç sahibi sivillere ulaşması ve rehinelerin serbest bırakılmasını sağlamak için taktiksel duraklama ihtimalini tartıştı” denildi.

İsrail kendi ayağına sıktı: Aklını başına al Netanyahu!İsrail kendi ayağına sıktı: Aklını başına al Netanyahu!

İşgalci İsrail, Gazze'de her gün 134 çocuk katlediyorİşgalci İsrail, Gazze'de her gün 134 çocuk katlediyor

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • $unak biden 6 ay önce Şikayet Et
    Abd halkı hainleri temizlemeli.mevcut hükümet Abd halkı için hizmet etmiyor çinde yatırımları bulunan Siyonist zengin hanedana hizmet etmekte.çinden çıkan bir virüs tüm dünyayı esaret altına almış ve küresel enflasyon sebep olmuş yani Abd nin süper silahları bir covid virüsüne yenik düştü.Abd ve Ab ülkeleri çöküşü hızlanacak ve gazzedeki durumdan daha vahim olacaklar.En Doğrusunu Allah cc bilir.
    Cevapla
  • dolama dil 6 ay önce Şikayet Et
    "taktiksel duraklamayı" ne tür bir saçmalık uyduracaklarını şaşırdılar artık.
    Cevapla
  • Gazze 6 ay önce Şikayet Et
    Aşağılık herifler ikiniz oynuyorsunuz dünyada sizi seyrediyor
    Cevapla
  • derin devlet 6 ay önce Şikayet Et
    Planları Gazzeyi boşaltmak. Müslüman ülkelere Gazzeli sivilleri vermek 3-5 kuruş para verip devletleri susturmak. "Allah'ı kıyamete zorlamak" planını hızlandırmak. Sionistler için Büyük İsrail planı, evangelist hırıstıyanlar için HZ İsa'nın yeryüzüne dönüş planı çalışmalarını yoluna sokmak.
    Cevapla
  • zadrakomlu 6 ay önce Şikayet Et
    bu yamyamları yeryüzünden silmedikçe kimseye rahat olmayacak ey müslümanlar eninde sonunda anlayıp birleşeceğiz ama vakit kaybetmeden yapalım bunu çok can gitmeden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akıncı'nın İran'daki rotası gündem olmuştu! Haber7 'Tebriz' detayını ortaya çıkardı
Başıboş köpek tehdidi... Dünya üçüncüsü Türkiye'nin mavi bayrakları elinden alınabilir!