Irkçı Wilders'ten Filistinlilerle ilgili insanlık dışı çağrı

Hollandalı ırkçı ve İslam düşmanı Wilders, Filistinlilerin Ürdün'e kaydırılması için çağrı yaptı. Filistin ve Ürdün, Wilders'in açıklamasını kınadı.

GİRİŞ 25.11.2023 13:47 GÜNCELLEME 25.11.2023 14:45
Bu Habere 410 Yorum Yapılmış

Hollandalı parlamenter, İslam düşmanı ve ırkçı Geert Wilders, işgalci İsrail'in zulmettiği Filistinlilerin Ürdün'e kaydırılması çağrısında bulundu.

Filistin Dışişleri Bakanlığı ile Ürdün, Wilders'in açıklamalarını kınadı. Hollandalı ırkçı siyasetçinin, Filistinlilerin özgürlük hakkını reddettiği vurgulandı.

Hollandalı ırkçı lider Wilders'in siyasi hayatı İslam karşıtlığıyla şekillendi!Hollandalı ırkçı lider Wilders'in siyasi hayatı İslam karşıtlığıyla şekillendi!

Hollanda’da seçim sonuçları belli oldu! İslam düşmanı Wilders'tan açıklamaHollanda’da seçim sonuçları belli oldu! İslam düşmanı Wilders'tan açıklama

Avrupa ve Amerika basınında Geert Wilders şokuAvrupa ve Amerika basınında Geert Wilders şoku

İLK TEBRİK İŞGALCİ İSRAİL'DEN

Wilders'in seçimleri önde götürmesinin ardından, İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, sosyal medyadan açıklama yapmıştı. Wilders'in ağlama duvarında çekilmiş fotoğrafını paylaşan Cohen, "İsrail ile Hollanda arasındaki dostluğun güçlendirilmesini sabırsızlıkla beklediğini" ifade etmişti.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 410
  • Aladin 5 ay önce Şikayet Et
    Sarı çıyan yaziklar olsun sana
    Cevapla
  • Canacan 5 ay önce Şikayet Et
    Allah tez zamanda ağzını gözünü topaç etsin. Amin
    Cevapla
  • Uygunu 5 ay önce Şikayet Et
    Allah tez zamanda gözünü bir avuç toprakla doldursun daha uygun ollurdu
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Kafirler domuzlar gibidir sonsuza kadar cehennemde kızaracaklar. İyi ki ahiret var yoksa zalimlerin yaptıkları yanlarına kar kalacaktı.
    Cevapla
  • hacı topkır 5 ay önce Şikayet Et
    kalıbıyla insan maymun suratli
    Cevapla
  • A.A.A 5 ay önce Şikayet Et
    Bu Wilders denilen Sapık, Hollandayı iflas ettirir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!