İşgalci İsrail katliama doymuyor! Gazze Şeridi'nin tamamına saldıracağız

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, çatışmalara verilen "insani aranın" sona ermesinin ardından Gazze Şeridi'ne saldırılarının "daha şiddetli ve tüm bölge boyunca" olacağını söyledi.

GİRİŞ 28.11.2023 01:21 GÜNCELLEME 28.11.2023 09:27
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Haaretz gazetesinin haberine göre, Gallant, İsrail ordusunun bir kısmını işgal ettiği, ablukayı sıkılaştırdığı ve saldırılarıyla yıkımı artırdığı Gazze Şeridi'ndeki askerleri ziyaret etti.

İsrail Savunma Bakanı: Savaşa devam edeceğizİsrail Savunma Bakanı: Savaşa devam edeceğiz

"SALDIRILAR DAHA ŞİDDETLİ OLACAK"

Çatışmalara verilen "insani ara" sonrasındaki planlarına değinen Gallant, "Saldırılar daha şiddetli olacak ve tüm Gazze Şeridi'nde gerçekleşecek." dedi.

"İŞİMİZ BİTENE KADAR DURMAYACAĞIZ"

Gallant, askerlere güvenlik mekanizması ve hükümetin arkalarında durduğu mesajını vererek, "İşimiz bitene kadar durmayacağız." ifadesini kullandı.

İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırılarının başladığı 7 Ekim'den itibaren bölgenin nüfus yoğunluğu en yüksek kuzeyi ve Gazze şehir merkezindeki Filistinlileri güneye göç etmeye zorlamıştı.

Birleşmiş Milletlere göre Gazze içinde yaklaşık 1,7 milyon Filistinli İsrail'in saldırıları karşısında yerlerinden edilmiş durumda ve büyük çoğunluğu da Gazze'nin güneyinde kalıyor.

Harekete geçtiler! Netanyahu'yu darbe korkusu sardı! Harekete geçtiler! Netanyahu'yu darbe korkusu sardı!

İsrail askerlerinin itirafları işlenen cinayetleri gözler önüne serdi....İsrail askerlerinin itirafları işlenen cinayetleri gözler önüne serdi....

İsrail'den skandal tehdit! Bir ülkeyi daha hedef gösterdi!İsrail'den skandal tehdit! Bir ülkeyi daha hedef gösterdi!

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Koli 5 ay önce Şikayet Et
    Bu zulme sessiz kalan kim varsa başlarına gelsin!
    Cevapla
  • Türk 5 ay önce Şikayet Et
    Erkekseniz karadan savaşın kancıklar.
    Cevapla
  • şeytanın askerleri 5 ay önce Şikayet Et
    Şeytanın askerleri önce bu dünyada göz koydukları FİLİSTİN doğalgazının üstünde sonra da cehennemin 7. kat dibinde cayır cayır yansınlar inşallah. Amin.
    Cevapla
  • Alperen 5 ay önce Şikayet Et
    Senin karşında Hamas olmuyacak beyruta gir bakalım hava savunma sistemleri var iki tane ucaginami guveniyorsun hepiniz gebereceksiniz
    Cevapla
  • Yusuf Emre 5 ay önce Şikayet Et
    israil sırtlanları, İnşaallah Gazze saldırılarınız sizin sonunuz olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Hava Kuvvetleri Üssü vuruldu! Füzeler yağdı
Temel Kotil'den heyecanlandıran Hürjet paylaşımı: 19 Mayıs'ta sürprize hazır olun!