Elon Musk, İsrail'e boyun eğdi! Gazze için kan donduran sözler! Tüm dünya ayaklandı

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Filistin paylaşımlarına izin verdiği için reklamlarını çeken dünya devleri, ABD ve İsrail ziyareti sonrası İsrail karşıtlığından geri adım attı.

GİRİŞ 28.11.2023 03:30 GÜNCELLEME 28.11.2023 03:30
Bu Habere 522 Yorum Yapılmış

Son dakika Elon Musk haberleri: İsrail'in, 7 Ekim'de Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürerken, İsrail'i ziyaret eden Elon Musk skandal bir Gazze açıklaması yaptı.

Elon Musk, İsrail'e boyun eğdi! Gazze için kan donduran sözler! Tüm dünya ayaklandı

ELON MUSK'TAN GERİ VİTES!

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, satın aldığı X sosyal medya platformunda Filistin paylaşımlarına izin verdiği için başta Yahudi lobisi, ABD ve platformdan reklamlarını çeken dünya devi global şirketlerin baskısına dayanamadı.

'HAMAS'I ÖLDÜRMEKTEN BAŞKA BİR ÇARE YOK'

İsrail'i ziyaret ederek Başbakan Binyamin Netanyahu ve Cumhurbaşkanı Herzog ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından konuşan Musk,

"İnsanların öldürüldüğü (İsrail) yerleri görmek, kesinlikle duygusal açıdan zor bir gündü diyebilirim. Az önce Başbakan Netanyahu ile de konuştum. Bence Gazze ile ilgili üç şey var. (Hamas'ı kast ederek) Sivilleri öldürmekte ısrar edenleri öldürmekten başka bir seçenek yok. Fikirlerini değiştirmeyecekler." dedi.

Elon Musk, İsrail'e boyun eğdi! Gazze için kan donduran sözler! Tüm dünya ayaklandı

'GAZZE'DE EĞİTİM DEĞİŞMELİ Kİ YENİ KATİL NESİL YETİŞMESİN'

Gazze ile ilgili de skandal bir açıklama yapan Musk, "Ve ikinci şey de Gazze'de eğitimi değiştirmek gerek ki yeni nesil katiller yetişmesin." ifadelerini kullandı.

Elon Musk, İsrail'e boyun eğdi! Gazze için kan donduran sözler! Tüm dünya ayaklandı

GAZZE ZULMÜNE ORTAK OLMUŞTU

Musk 28 Ekim'de X'ten yaptığı açıklamada, sahibi olduğu Starlink uydu internet sistemi firmasının Gazze Şeridi'ndeki tanınmış uluslararası yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını duyurmuştu. Fakat daha sonra Yahudi lobisinden gelen baskılar nedeniyle kararından dönmüş ve Gazze Şeridi'ne internet verilmemesi için İsrail'le prensipte anlaşmıştı.

Avrupa Komisyonu ve Apple, Disney ve IBM gibi Yahudi lobileriyle bağlantılı büyük şirketler, X platformundaki reklam harcamalarını askıya almıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 522
  • misafir 1 4 ay önce Şikayet Et
    Hurriyete kavusamayan Milyarder senin iyi duygularinla Amerikada yasamak baya zor
    Cevapla
  • hhüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Çok itibar kaybetti. İyi bir tüccar bilir ki en önemli ve en büyük sermayesi İTİBARIDIR
    Cevapla
  • hıdır 4 ay önce Şikayet Et
    KATİL israil cehennemde yanacaksınız
    Cevapla
  • Ali usta 4 ay önce Şikayet Et
    Elon mask İsraile köpek olmamalı, lanetli kavim olan İsrail yeryüzünde yok olmalıdır. Çünkü kan dökücüdür, insafsız ve merhametsiz pis bir kavim dir.
    Cevapla
  • HAK-KI 4 ay önce Şikayet Et
    İçindekini kusmuş. Hani düşünce ifade hürriyeti...Siz böyle rajon kesmeyi, kimin nasıl eğitim alacağına nasıl karar veriyorsunuz? İleride senin gibi parayı görünce insanlığını satacak bireyler yetişmedense karışma vatanı için can verecek insanlar yetişsin rezil herif
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'