Haaretz: Musk'ın ziyareti Yahudilere alaycı bir ihanet

Haaretz daha önce X üzerinden İsraillileri kızdıran açıklamalar yapan Musk'ın ziyaretini "Yahudilere alaycı bir ihanet" olarak yorumladı.

GİRİŞ 28.11.2023 11:51 GÜNCELLEME 28.11.2023 12:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ABD'li milyarder Elon Musk dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile 7 Ekim'de saldırıya uğrayan Kfar Aza beldesini gezdi. Ziyaret kapsamında İsrailli yetkililer, Musk'a Hamas'ın askeri kanadı İzeddin el-Kassam Tugayları mensuplarınca 7 Ekim'de saldırıya uğrayan beldede yaşananlarla ilgili bilgi verdi.

Hareetz gazetesi Musk'ın İsrail tarafından kahraman gibi karşılandığını yazdı. 

Haaretz İsrail'de Elon Musk'a verilen resepsiyonu 'Yahudilere alaycı bir ihanet' olarak tanımladı.

MUSK'IN YORUMU HATIRLATILDI

Haberde Musk'ın X üzerinden Yahudi bir kullanıcıya verdiği cevap hatırlatıldı.

Musk bir kullanıcının X'te yaptığı, "Yahudiler, insanlardan kendilerine karşı kullanmayı bırakmalarını istedikleri nefreti tam da beyazlara karşı kullanıyor." paylaşımına "Gerçekleri söyledin." yorumunu yapmıştı.

Haaretz haberinde 'Böylesine zehirli bir insanı kollarını açarak karşılamak ve onu kendi gözünde inkar edilen bir katliamın yapıldığı yerlere götürmek, Netanyahu'nun mirasına bir leke olmalıdır' ifadelerine yer verdi.

İsrail ve Filistin’deki çatışmalarla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen SpaceX ve Tesla'nın sahibi milyarder iş adamı Elon Musk, Starlink uyduları konusunda İsrail ile anlaşmaya vardığını duyurmuştu.

Elon Musk, İsrail'e boyun eğdi! Gazze için kan donduran sözler! Tüm dünya ayaklandıElon Musk, İsrail'e boyun eğdi! Gazze için kan donduran sözler! Tüm dünya ayaklandı

Elon Musk'tan Gazze kararı! İsrail'in baskılarına dayanamadıElon Musk'tan Gazze kararı! İsrail'in baskılarına dayanamadı

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Vicdanı varsa cark eder
    Cevapla
  • YİĞİT 5 ay önce Şikayet Et
    İnsansan Gazzeyi de gör. Halen enkaz altından çıkarılamayan yüzlerce cenaze var....
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    gevur,gevurlugunu yapacak elbette de asıl biz ne yapıyoruz onemli olan o.Allahın kitabına, ve rasulünün sünnetine sımsıkı sarilmadan ne birlesebiliriz,ne de Allahın yardımı gelir ve daima zulüm içinde oluruz.
    Cevapla
  • Koli 5 ay önce Şikayet Et
    İsrail’in Askeri korkaktır! Karşısında silahsız kişilere saldırır! Ağlayarak kaçacağınız ve gebereceğiniz günler yakındır!
    Cevapla
  • Erdem Ateş 5 ay önce Şikayet Et
    Bugünleri görünce hitleri anlamamak aptallık olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kripto para düzenlemesinde sona yaklaşıldı: Bu hafta Meclis'e sunulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı