ABD'nin iki büyük havaalanında Filistin yanlısı protestolar düzenlendi

Filistin yanlısı protestocular Los Angeles Uluslararası Havaalanı ve New York'un John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı (Amerika'nın en yoğun iki havaalanı) çevresinde protesto yaptılar.

ABD'nin iki büyük havaalanında Filistin yanlısı protestolar düzenlendi
ABD'nin iki büyük havaalanında Filistin yanlısı protestolar düzenlendi
GİRİŞ 28.12.2023 11:47 GÜNCELLEME 28.12.2023 11:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Amerika'da Filistin yanlısı protestocular Los Angeles Uluslararası Havaalanı ve New York'un John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı (ülkenin en yoğun iki havaalanı) çevresindeki kıyıdan kıyıya gösterilerle sabah trafiğini kapattılar.

LOS ANGELES'DAN FİLİSTİN'E DESTEK

Los Angeles'da  gözaltına alınan çoğu kişi isyan suçlamasıyla tutuklandı. Bir kişi ise polise darp ihbarıyla göz altına alındı. Los Angeles Uluslararası havaalanını kompleksin girişinin "kavgalardan etkilenmeden" yaklaşık 45 dakika içinde yeniden açıldığını söylendi.

NEW YORK'DA FİLİSTİN'İN YANINDA

New York Liman İdaresi Polis Departmanı JFK Havaalanı içindeki Van Wyck Ekspres Yolu boyunca düzenlenen bir protesto sırasında düzensiz davranış ve araç trafiğini engellemek nedeniyle 26 kişinin tutuklandığını söyledi.

'FİLİSTİN'İ ÖZGÜRLEŞTİRİN'

Her iki protestoya ilişkin yerel haberlerde, göstericilerin İsrail'in son 11 haftadır Gazze Şeridi'ne yönelik askeri müdahalesine karşı "Filistin'i özgürleştirin" ve "soykırımdan vazgeçin" gibi mesajların yer aldığı pankartlar taşıdığı görüldü.

KAYNAK: HABER7
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • laedri 3 ay önce Şikayet Et
    bizim havalimanında da bütün gün cıngıl bells.. yılbaşı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den