Terörist Abdi'den uluslararası topluma skandal çağrı! 'Türkiye'ye müdahaleye çağırıyoruz'

Terör örgütü YPG/PKK elebaşlarından Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin skandal bir çağrıda bulundu. Uluslararası topluma seslenen Abdi, "Uluslararası toplumu Türkiye'ye müdahaleye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Terörist Abdi'den uluslararası topluma skandal çağrı! 'Türkiye'ye müdahaleye çağırıyoruz'
Terörist Abdi'den uluslararası topluma skandal çağrı! 'Türkiye'ye müdahaleye çağırıyoruz'
GİRİŞ 28.12.2023 23:16 GÜNCELLEME 28.12.2023 23:16
Bu Habere 287 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK’nın, Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu bölgesindeki üs noktalarımıza sızma girişiminde yaşanan çatışmada 12 askerimizin şehit olması, sonrası bölgeye yoğun bombardıman başladı. 

Güvenlik güçleri, havadan ve karadan terör unsurlarını abluka altına aldı. Terör örgütü PKK'ya ait mağaralar ve kaçış yollarına bombalar yağdırıldı.

ABDİ BATI'YA YALVARDI

Terör örgütü YPG/PKK elebaşlarından Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin, TSK'nın bombalamalarından rahatsız olarak Batıya adeta yalvardı. Sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Abdi, 'Uluslararası toplumu Türkiye'ye müdahale etmeye' çağırdı.

"YENİ BİR İMHA POLİTİKASININ BENİMSENDİĞİNE İŞARET EDİYOR"

Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya yaptığı sınır ötesi harekatların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Abdi, “Türk saldırganlığı bugün Kuzey ve Doğu Suriye'deki altyapı ve sivil tesislerin hedef alınmasının genişletilmesiyle tehlikeli bir hal aldı. Sivillerin büyük kayıplara uğramasına neden olan bu tırmanış, yeni bir imha politikasının benimsendiğine işaret ediyor” ifadelerini kullandı.

"ULUSLARARASI TOPLUMU TÜRKİYE'YE MÜDAHALE ETMEYE ÇAĞIRIYORUZ"

“Türkiye'yi kendi iç sorunlarına odaklanmaya ve bunları sınırları içinde çözmeye çağırıyoruz” diyen Mazlum Abdi açıklamasının devamında uluslararası topluma da skandal bir çağrıda bulundu. 

Abdi, “Halkımızın haklarını ve güvenliğini savunma taahhüdüyle, uluslararası toplumu Türkiye'yi caydırmak ve bölgede istikrarı korumak için müdahale etmeye çağırıyoruz." dedi.

"SESSİZLİK ENDİŞE VERİCİ"

Terörist Abdi, "Uluslararası toplumun ve insan hakları örgütlerinin sessizliği endişe verici bir sinyaldir. Durumun ağırlaşmasını ve büyük bir savaşın çıkmasını önlemek için Küresel Koalisyon ile anlaşmalara güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 287
  • Das 3 ay önce Şikayet Et
    Terör örgütü pkk ypg pjak tak sdg deas hasdi sabi hizbullah hamas başka ne isimler varsa i mücadele hizla arttirilmali ortadoguda terör örgütleri biteseye kadar devam edilmeli
    Cevapla
  • Emrah 3 ay önce Şikayet Et
    Gebereceksin soysuz köpek
    Cevapla
  • Samsun 3 ay önce Şikayet Et
    Ya bizim askerimiz şehitlerimiz türkiye ile başa çıkamazsın amerika kullanıyor sizi avrupa öyle sen kimsin ki senin ömrün yetmez bu savaşları kazanmaya boşuna kopekligi bırakın
    Cevapla
  • Vanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Vay İsrail abd katil erinin iti kaçacak delik ara haydut terörist
    Cevapla
  • Adnan 3 ay önce Şikayet Et
    Bir gün tepende bir Siha görürsen o gün senin için son gundur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?