ABD Başkanı Biden'dan soğuk savaşı kızıştıracak Putin açıklaması! Resmen ilan etti

ABD Başkanı Joe Biden, Rus muhalif Aleksey Navalny'nin hapishanede hayatını kaybetmesinden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i sorumlu olduğunu belirterek, "Putin, onu zehirledi" dedi.

GİRİŞ 16.02.2024 21:18 GÜNCELLEME 17.02.2024 10:58
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Son dakika Joe Biden haberleri: ABD Başkanı Joe Biden, Özerk Okrugu'ndaki 3 No'lu cezaevi kampında hayatını kaybeden Rus muhalif siyasetçi ve Putin karşıtı Alexey Navalny Yamalo-Nenets'in ölümüyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

ABD Başkanı Biden'dan soğuk savaşı kızıştıracak Putin açıklaması! Resmen ilan etti

'PUTİN, ONU ZEHİRLEDİ'

Biden, "Aleksey Navalnıy'ın ölümüyle ilgili haberlere hem şaşırmadım hem de öfkelendim. Putin, onu zehirledi, tutuklattı ve yargılattı. Onu hapishaneye gönderdi ve izole etti." ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Biden'dan soğuk savaşı kızıştıracak Putin açıklaması! Resmen ilan etti

'ÖLÜMÜNDEN PUTİN SORUMLUDUR'

Moskova'nın Navalny ile ilgili farklı bir söylemde bulunacaklarına işaret eden Biden, "Navalny'nin ölümünden Putin sorumludur. Onun başına gelenlerden Putin sorumludur." dedi.

RUSYA'YA YAPTIRIM SİNYALİ

Biden, Moskova'ya bugüne kadar çok sayıda yaptırım getirdiklerine ve Navalny'nin ölümü bağlamında yeni yaptırımlar olabileceğine dikkati çekti.

ABD Başkanı Biden'dan soğuk savaşı kızıştıracak Putin açıklaması! Resmen ilan etti

NE OLMUŞTU?

Putin karşıtı Rus muhalif siyasetçi Alexey Navalny Yamalo-Nenets Özerk Okrugu'ndaki 3 No'lu cezaevi kampında hayatını kaybetmişti.

'Putin'in en çok korktuğu adam' olarak tanınmıştı! Cezaevinde ölü bulundu...

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • Tual 2 ay önce Şikayet Et
    Putin in bıden a övgüler dizmesi nin anlamı tartışılmıstı TV ekranlarında mesele Ukrayna ve Filistin meselesi olduğu anlaşılıyor 9 aydan sonra rusyanın Ukrayna'da ilerlemesi gazzeyi netanyahuya satma anlaşması gibi görülüyor Putin cıkarcı bir siyasetciymiş meğerse Gazze'de coçukların bebeklerin kadınların öldürülmedine sessiz kalacagız mesajımıs meğerse putinin sözleri ha ABD ha Rusya
    Cevapla
  • İhsan 2 ay önce Şikayet Et
    Binlerce Müslüman katili bidon yargilansin
    Cevapla
  • TC.Kılınç 2 ay önce Şikayet Et
    Yahudi uşagı biden, Filistindeki soy kırıma bak. O insanları abd silahları ile öldürüyorsunuz. Putin senden daha mert.....
    Cevapla
  • Anadolu 2 ay önce Şikayet Et
    Baydin ve Putin ikinizde Eli kanli TERÖRÜSSÜNÜZ.???
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    açıkça benim adamimi öldürdün itirafı senin İsrail'e verdiğin destekle binlerce bebek çocuklar ölüyor ûnce bunun hesabı verin biden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Türkiye evden çalışmaya hazır!
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama